Bu modelin paneli acaba 75 hz olmadığından mi acaba G-SYNC ozelliği aktif değil. Bunu Msi Turkiye bir mail yazıp sormak lazım aslında . Kesin bilgi ancak Msi yurt dışından geliyor. Msi Türkiye bu konularda hala bize bir Msi forum sayfası hazırlatmadı ama msi Türkiye ye bu konu hakkında yurt dışı ile irtibata geçmesi istenmeli.
Biz msi gt72s 6qf modeli aldığımızda çanta içinden çıkmıyor dediler. Msi kutusu siyahli kirmizi bir kutusu vardi. internetteki yabancı kutu açılışlarında sanki başka bir kahve renkli karton bir kutu daha var. Yada ülke ülke değişiyor. Yada Türkiye ye getiren firmalar çantaları indirigandi mi yapıyorlar acaba
Sizin kullandığınız laptopta oyunlarda ekran da siyah ekran anlık donma yada görüntüde yırtılma dedikleri sanki görüntü çok hızlı takılmış tekrar yenilenmiş hissi oluşuyor mu.
G-Sync özelliği bu yırtılma görüntülerini düzenledikleri söyleniyordu . Sizin laptop ta bu özellik tam olarak var yok diye bu aşamada belki söylenebilir.
Bu özellik sizin laptopta nvidia tarafından mı tamamen kontrol ediliyor. Ondan mı ayarı yok acaba.
Laptoptaki 4k deneyiminizi de paylaşırmısınız. Sizin ekran 4h uhd. Görüntü kalitesi video da nasıl. Oyunlarda nasıl . Gerçekten 4k bir laptop ekranı kalite olarak bize bu 4k kalitesini sunabiliyor mu.
Video edit yada grafik programları ile laptopun sınırlarını zorladınız mı . Laptop bu konuda nasıl. Bizim laptop ekran kartından dolayı serviste. Ekran kartı mobil olmayan gt980 di. sizdeki mobil versiyonu. Ekran kartı performansını da biraz bilgilendirebilirmisiniz.
gsync için 2-3 kere yeniden kurdum tüm sürücüler son sürüm ama genede nvidia denetim masasında g-sync görünmüyor yok
1-çalışıyor ama genelde disable ediyorum kullanmıyorum
2-webde pek kullanılmıyor daha doğrusu ben kullanamadım
3-gözü pek yormuyor
4-laptopu sanal marketimden aldım
5-çanta hediyesi yoktu kutuda geldi
6-kutudan laptop ,mause,adaptör ,kıtapları ve cd çıktı
msı a gerek mesaj attım gerekse telefon ettim türkiye msı yetkilileri var diyor yabancı bir msı dan gelen mesajda yok ama bölgeye göre farklılık gösterir diye mesaj attı ben de napacam şaşırdım ben çalıştıramadım yok eğer bir yerin ayarı yada biosta bir ayala olacxaksa ben bulamadım
yalnız benim laptop tobii 4k ekran 60 hz
laptop hosuma gitti güzel hızlı oyunlarda bi problem yok ama g-sync ninde olması güzel olacak ama onun dişinda 4k olması nedeniyle ayarları ayarlanmazsa yazılar çok küçük oluyor onu ayarladım şimdi biraz daha iyi
gsync için 2-3 kere yeniden kurdum tüm sürücüler son sürüm ama genede nvidia denetim masasında g-sync görünmüyor yok
1-çalışıyor ama genelde disable ediyorum kullanmıyorum
2-webde pek kullanılmıyor daha doğrusu ben kullanamadım
3-gözü pek yormuyor
4-laptopu sanal marketimden aldım
5-çanta hediyesi yoktu kutuda geldi
6-kutudan laptop ,mause,adaptör ,kıtapları ve cd çıktı
msı a gerek mesaj attım gerekse telefon ettim türkiye msı yetkilileri var diyor yabancı bir msı dan gelen mesajda yok ama bölgeye göre farklılık gösterir diye mesaj attı ben de napacam şaşırdım ben çalıştıramadım yok eğer bir yerin ayarı yada biosta bir ayala olacxaksa ben bulamadım
yalnız benim laptop tobii 4k ekran 60 hz
laptop hosuma gitti güzel hızlı oyunlarda bi problem yok ama g-sync ninde olması güzel olacak ama onun dişinda 4k olması nedeniyle ayarları ayarlanmazsa yazılar çok küçük oluyor onu ayarladım şimdi biraz daha iyi
msi turkiyeye mesaj attim.
saolsunlar hemen geri donus yaptilar. cevabi su sekilde :
" Tobii modelinde Full HD IPS G-SYNC ya da 4K UHD G-SYNC olmayan 2 farklı seçenek var yurtdışında. Türkiye'de satılan model 4K çözünürlükte ve G-SYNC barındırmıyor.
Bu modeldeki ekran IPS degil ancak IPS seviyesindeki Wide View Angle teknolojisi kullanılıyor. İlave olarak ekran yansımasız ve mattır. "