MSİ GT72S 6QE Windows 10 Mavi Ekran

msk7777

Hectopat
Yer
Bolu-İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese merhaba. Yaklasik 2 ay once aldigim bilgisayarimda bugün LOL oynarken birden 1-2 saniyelik bir kitlenme olduktan sonra kendine restart atti. Acildiginda ise mavi ekran ile karsilastim. Kendine surekli restart atti her acilmasinda da mavi ekran ve her mavi ekranda da farkli hata kodlari aldim. Sayabildigim kadar 8 farkli kod aldim onlari asagi yaziyorum;
DRIVER_OVERRAN_STACK_BUFFER

SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED

CRITICAL_PROCESS_DIED

DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA

KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED

KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE

MEMORY_MANAGAMENT

Aklimda kalanlar bunlar. Hepsini nette arastirdim ama hiç bir cozume ulasamadim kafam çok karisti. Bilgisayarda hiç bir degisiklik yapmadim. Hiç bir driverini silmedim yada guncellemedim. Dosyalariyla oynamadim. Ne yazilimsal ne donanimsal hiç bir degisiklik yapmadim bilgisayarda tamamen kendi kendine birden oluverdi ve bilgisayar dedigim gibi daha 2 aylik. Restore etmeyi denedim bilgisayar yuzde 5-10 da kilitleniyor dakikalarca kaliyor ben kapama tusuna basili tutup kapatmadan duzelmiyor. 2 defa rastgele masaustune geldi acildi 2 saniye sonra yine kilitlendi ve res atip mavi ekranda kaldi. Gercekten anlamadim sorun nedir. Lütfen yardimci olun. Donanimsal mi yazilimsal mi sorun. Benim yapabilecegim birsey var mi yoksa tek care servise mi yollamak...

@Recep Baltaş @Ali Güngör yardimci olabilirseniz çok sevinirim çok caresiz kaldim.

Simdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Hocam bilgisayar acilmiyor. Surekli mavi ekran geliyor ve yeniden baslatilacak diyor. Basliyor yine mavi ekran veriyor. Kesinlikle acilmiyor. Masaustunu goremiyorum. 2 defa sansina acildi onlarda da 2 saniye sonra kitlenip yine res atti yine mavi ekran geldi. Sanirim bilgisayar mefta oldu. Sebepsiz yere...

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı