İyi günler arkadaşlar 2 hafta önce almış olduğum MSI GT72S 6QE-215TR Dominator Pro-G model notebookun özellikle siyah renk ve tonlarda yoğun bir şekilde IPS panellerde rastlanılan ips glow problemi ile karşılaştım. Film seyrederken ve oyun oynarken siyah sahnelerde bu sorun beni rahatsız etmektedir.
Recep Baltaş ve Ali Güngör geçen bu modeli test etmişlerdi acaba incelediğiniz modelde de bu sorunla karşılaştınız mı? Sizce ne yapmam gerek değişim olur mu? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Saygılarımla...
Evet hocam kronik sorun ama işte 2000 tl lik asus marka notebooklarda ips ekran kullanıyor ama böyle sorun yok fakat üst sınıf bir modelde bu sorunu görmek çok can sıkıcı adam gibi test etmeden piyasaya sürmeleri de cabası neyse teknik servise yolladım bakalım değişim istedim
@HoLyCooL bunun için IPS ekrandan vazgeçilmez. Sadece siyah renkte sıkıntı oluyor onu da fark etmezsiniz bile. Benim ekranın fotoğrafını çektiğimde gözükmüyor bile, kesinlikle bu kadar fazla değil. IPS mat ekran tavsiye ederim.
@HoLyCooL bunun için IPS ekrandan vazgeçilmez. Sadece siyah renkte sıkıntı oluyor onu da fark etmezsiniz bile. Benim ekranın fotoğrafını çektiğimde gözükmüyor bile, kesinlikle bu kadar fazla değil. IPS mat ekran tavsiye ederim.
Evet hocam kronik sorun ama işte 2000 tl lik asus marka notebooklarda ips ekran kullanıyor ama böyle sorun yok fakat üst sınıf bir modelde bu sorunu görmek çok can sıkıcı adam gibi test etmeden piyasaya sürmeleri de cabası neyse teknik servise yolladım bakalım değişim istedim