MSI GT72S Siyah Ekranda IPS Glow Problemi

dimitrixxx

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar 2 hafta önce almış olduğum MSI GT72S 6QE-215TR Dominator Pro-G model notebookun özellikle siyah renk ve tonlarda yoğun bir şekilde IPS panellerde rastlanılan ips glow problemi ile karşılaştım. Film seyrederken ve oyun oynarken siyah sahnelerde bu sorun beni rahatsız etmektedir.

Recep Baltaş ve Ali Güngör geçen bu modeli test etmişlerdi acaba incelediğiniz modelde de bu sorunla karşılaştınız mı? Sizce ne yapmam gerek değişim olur mu? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Saygılarımla...

0NDAO9.jpg
3joJm2.jpg
821oVQ.jpg
aMERV5.jpg
zl4qd6.jpg

Evet hocam kronik sorun ama işte 2000 tl lik asus marka notebooklarda ips ekran kullanıyor ama böyle sorun yok fakat üst sınıf bir modelde bu sorunu görmek çok can sıkıcı adam gibi test etmeden piyasaya sürmeleri de cabası neyse teknik servise yolladım bakalım değişim istedim

Evet hocam kronik sorun ama işte 2000 tl lik asus marka notebooklarda ips ekran kullanıyor ama böyle sorun yok fakat üst sınıf bir modelde bu sorunu görmek çok can sıkıcı adam gibi test etmeden piyasaya sürmeleri de cabası neyse teknik servise yolladım bakalım değişim istedim
Panel değişimi mi ürün değişimi mi istediniz ve sonuç ne oldu

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı