MSI GT72VR 6QE-094XTR 120 Hz Ekran

Merhaba,

Konuyu hortlatıyorum.Bende dün aynı modeli Sinerji'den satın aldım.Bütün kurulumları yaptığımda NVidia denetim masasında G-SYNC gelmedi ayrıca monitör 60 ve 40hz arasında listelendi.Çeşitli sürümlerde driver denedim hiç biri işe yaramadı.MSI sitesinden ürüne ait bios ve vbios uptade dosyalarını indirdim.Öncelikle nvidia sürücülerini kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatıp bios'a giriyoruz.Bios update çok kolay bir şekilde yapılıyor.Update bittikten sonra driver kurmadan önce ekran kartının biosu güncelleyerek driver kuruyoruz.Sonrasında sorun ortadan kalkıyor.Ancak benim de beklentilerim yüksekti ama 75HZ olarak çalıştı ayrıca G-SYNC aktif hale geldi.Yapamasaydım servise gönderebilirdim.

Merhaba,

Konuyu hortlatıyorum.Bende dün aynı modeli Sinerji'den satın aldım.Bütün kurulumları yaptığımda NVidia denetim masasında G-SYNC gelmedi ayrıca monitör 60 ve 40hz arasında listelendi.Çeşitli sürümlerde driver denedim hiç biri işe yaramadı.MSI sitesinden ürüne ait bios ve vbios uptade dosyalarını indirdim.Öncelikle nvidia sürücülerini kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatıp bios'a giriyoruz.Bios update çok kolay bir şekilde yapılıyor.Update bittikten sonra driver kurmadan önce ekran kartının biosu güncelleyerek driver kuruyoruz.Sonrasında sorun ortadan kalkıyor.Ancak benim de beklentilerim yüksekti ama 75HZ olarak çalıştı ayrıca G-SYNC aktif hale geldi.Yapamasaydım servise gönderebilirdim.
Sanal marketimde 120hz li modeller var aynı fiyata.Galiba gsync yok 120 hz li modelde.

Benim aldığım ürünün kutusunda da 120HZ 5MS yazıyor ama 75 i zor ayarladık.Yabancı forumlarda ve MSI forumda yanlış reklam olarak anlatılmış.

Eki Görüntüle 194471
Dikkatli bakarsan 120Hz'nin altında (Optional) yazıyor. Kodu 094XTR olanlar 75Hz, 250XTR olanlar 120Hz olarak geliyor.

Bende yazmıyor.Sitede yazıyormuş sonradan farkettim.
123.jpg

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı