MSI GT72VR 6RE vs ASUS G752VS

berkaymutlu1992

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Kasım ayı dizüstü PC tavsiyelerinde üst seviye gamebook seçeneklerinden birisini bu hafta satın alacağım fakat oldukça arada kaldığım için tavsiyelerinize ihtiyacım var. Cihazlardan biri MSI GT72VR 6RE diğeri ise ASUS G752VS

Cihazların bilgileri tavsiyeler kısmında mevcut. Benim bulduğum msi ın tavsiye bölümündeki cihazdan tek farkı 120Hz ekranı olması. Tasarım, performans yada farklı bir sebepten dolayı önerisi olan arkadaşların bana yardımcı olmasını bekliyorum. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İki cihaz arasında kaldıysan bence MSI. Ancak bu fiyata Monster'ın 6700K işlemcili modelleri var. Çok daha güzel bir performans alabilirsin diye düşünüyorum.

GT72VR 6RE biraz daha hafif bir cihaz. Ayrıca G752VS'in de 120 Hz panelli bir alt modeli var. Ama bu GTX 1080 içeren model mi bilmiyorum. Ben olsam biraz daha hafif bir cihaz tercih ederdim. Mesela MSI GS serisi...
G752vs modelinde gtx 1080 yoktur.G752v den sonra gelen *s* harfi gtx 1070i ifade eder.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı