MSI GT72vr vs Asus ROG g752vs vs GL502Vs

AhmetttKA

Hectopat
Daha fazla  
Sevgili Teknopat üyeleri, pro gaming notebook almayı düşünüyorum ama kafamı karıştıran 1, 2 adet özellik farkları yüzünden karar vermekte oldukça güçlük çekiyorum. Maddeler halinde 3 bilgisayarın kafamı karıştıran özelliklerini yazma gereksinimi duyuyorum. Yardımcı olup en ideal olanı en üstün olanı seçmemde yardımcı olursanız çok sevinirim.

MSI Gt72vr 7re:
1-17.3 120 Hz 5ms tepki süreli full HD IPS ekran (g-snyc ve anti-glare özelliği mevcut değil.)
2-GTX 1070 ekran kartı( 128bit grafik genişliği mevcut.)
3- 32GB DDR4 2400MHz bellek.(32 veya 16 olması sorun değil.)

Asus rog g752vs:
1-17.3 LED backlit FHD (1920x1080) 60Hz Anit-Glaire Panel, 45% NTSC, IPS ekran.
2-GTX 1070 ekran kartı(256 bit grafik genişliği mevcut.)
3-16GB DDR4 2133 MHz bellek.

Asus ROG gl502vs:
1-15.6" (16:9) LED backlit Full HD (1920x1080), Ultra Slim 300nits, 60Hz Anti-Glare Panel 72% NTSC, G-Sync ve WideView Technology
2-GTX 1070 ekran kartı(256bit grafik genişliği mevcut.)
3-16 GB DDR4 2133 MHz bellek.
4-(EK) Sayın Ali Güngör ile Recep Baltaş'ın incelediği modelde i7-6700hq işlemci mevcuttu ve battlefield 1'de CPU yüksek ısı değerlerine çıkıyordu ancak yeni gelmiş olan modelde i7-7700hq işlemci mevcut durumda ve bazı sorunların giderildiği açıklamalarını okumuştum. Kişisel düşüncelerimde benim için önemli durumda olan 1. ve 2. madde bunları dikkate alarak en mantıklı seçim hangisidir? Teşekkürler sayın Teknopatlar...

Son düzenleyen: Moderatör:
BenMsi ile Asus gl502vs arasında çok gidip geldim ama asus aldım. Nedenine gelicek olursak ; Sabah ofiseten akşam okula kadar sırtımda taşıdığım için. Hem ince , hemde hafif. Eğer laptopu sırtımda bayağı taşıyacağım diyorsan Asus gl502vs al. ama fix biyerde kurup vakit geçiriceksen Msi al. Ayrıca 120Hz olması G-Sync olmasından bence daha iyi. Laptop hakkında sorun varsa sorabilirsin baya inceledim ve neyi var neyi yok biliyorum.

Gt72 de bulunan Gtx1070 128bit yazmışsınız yanlış bilgi o da diğerleriyle aynı. Gt72 ile G752vs arasında tercih yapmanızı öneririm.İncelemelerine ve kaç derecede çalıştıklarına kesinlikle bakın.

BenMsi ile Asus gl502vs arasında çok gidip geldim ama asus aldım. Nedenine gelicek olursak ; Sabah ofiseten akşam okula kadar sırtımda taşıdığım için. Hem ince , hemde hafif. Eğer laptopu sırtımda bayağı taşıyacağım diyorsan Asus gl502vs al. ama fix biyerde kurup vakit geçiriceksen Msi al. Ayrıca 120Hz olması G-Sync olmasından bence daha iyi. Laptop hakkında sorun varsa sorabilirsin baya inceledim ve neyi var neyi yok biliyorum.

Hocam konuyu hortlatmış gibi olacağım biraz ama ben de aynı modeli almayı düşünüyorum internette ısınma ile ilgili çok fazla sorun yaşandığını okudum sizin deneyiminiz nasıldı ve aradaki süre zarfında performansta düşüş vs. yaşadınız mı acaba cevaplarsanız sevinirim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı