MSI GT730 4 GB ve TUF Gaming B450M PLUS uyumu

SwagBerat

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Tuf Gaming B560-M İ5-10400F
Asus Dual V2 OC 3060 8GB 16 GB Ram 512 GB M2 SSD
Meslek
Öğrenci
MSI GT730 4 GB ekran kartı ile ASUS TUF Plus Gaming B450M anakart uyumlu olur mu? Darboğaz, soket kısımları vb sorun çıkarır mı?

İlk sorunuzun cevabi: Evet, uyumdan kastiniz karti takip goruntu almak ise uyumlu fakat daha iyi yardimci olabilmemiz için islemciniz basta olmak uzere diger donanimlarinizi belirtmenizde fayda var.

Evet bir sorun olmaz, uyumlu ama neden?

Sistem toplayacağım ve ekran kartı almak istemiyorum. Nedenine gelincede bakıyorum GTX 1650'den örnek verelim 2000TL civarında şu an ekran kartına 2000TL ayırabilecek bir bütçem yok maalesefki.

İlk sorunuzun cevabi: Evet, uyumdan kastiniz karti takip goruntu almak ise uyumlu fakat daha iyi yardimci olabilmemiz için islemciniz basta olmak uzere diger donanimlarinizi belirtmenizde fayda var.

İşlemci: Ryzen 5 2600X wrait spire soğutucu.
Kasa: Game booster G3601B RGB Gaming.
PSU: Corsair CV550 80 Plus bronz.
RAM: Adata XPG 8 GB spetrix.
SSD: 500 GB Kingston m.2.
Ekran kartı: MSI GT 730 4G.

Evet amacım sadece görüntü elde etmek sadece görüntü için 2000-2500TL civarı bir ekran kartı almak istemedim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı