MSI GT730 nasıldır ?

Hakan Erikli

Hectopat
Katılım
1 Mayıs 2016
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu ekran kartı hakkındaki düşüncelerinizi merak ettim , fiyatı 270 tl gibi bir miktar aksanları arasında daha iyisi var mı? Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ekran kartına yatırım yapmak her zaman iyidir. Olabilecek en son bütçeyi ve nerede kullanacağınızı söylerseniz en iyi seçeneği sunarız.
Olabilecek en son bütcem 300 tlye kadardı ve aldım sadece doğru bir kararmı verdim onu teyit ediyorum.Ekran kartını genel olarak oyun oynamak ve boş boş dolanmak için aldım gta 5 de son çözünürlükte 100 fps almak gibi bir hayalim yok. ☺

GT 730 yerine R7 250X, R7 250, R7 240 gibi kartlardan birini alman daha iyi olur.
Amacım ekran kartındaki ram miktarını olabildiğince yüksek tutmaktı 4gb ram olanını aldım ancak dediğin ekran kartlarına az önce baktım onlarda iş görürmüş.
 
@Hakan Erikli Ekran kartında önemli olan GPU gücü ve mimaridir. VRAM bellek o kadar önemli değil. Dediğim kartların 4 GB olan versiyonu almak boşuna, performans artışı yaşamazsın. Bu kartlar için 2 GB VRAM bile fazla, çünkü bu kartlar o VRAM bellekleri kullanacak kadar güçlü değiller.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı