MSI GTX 1050 2 GB Tek Fanın Dönmesi

Efe ARSLAN

Hectopat
MSI GTX 1050 2 GB Dual Fan model ekran kartımın tek fanı dönmüyor. 6 aydır elimde, yeni fark ediyorum. Sebebi nedir? Evde kendim çözebilir miyim?

GTX-1050-Ti-4GT-OC.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Dönmeyen fanı elinle çevirdiğinde rahatlıkla çevirebiliyormusun. Çevirebiliyorsan fan hızını %100e çekip bir bak yine dönmüyorsa servise gönder.

Elle ittirince çok rahat dönüyor, çalışan fanla aynı şekilde dönüyor. %100'e çektim yine dönmüyor. Bu gün bi arkadaşa götürüdm bu modelde fazla ısınmadan tek fanla çalışıyor dedi. ama inceleme videosunda 2'si birden dönüyor.
Pazartesi yolluycam servise arkadaşlar teşekkür ederim.

Elle ittirince çok rahat dönüyor, çalışan fanla aynı şekilde dönüyor. %100'e çektim yine dönmüyor. Bu gün bi arkadaşa götürüdm bu modelde fazla ısınmadan tek fanla çalışıyor dedi. ama inceleme videosunda 2'si birden dönüyor.
Pazartesi yolluycam servise arkadaşlar teşekkür ederim.
Fazla ısınmasını sağla istiyorsan. Stress testleriyle yüklenirsen fazlaca ısınır ama zannetmiyorum en iyisi servise göndermen. Geçmiş olsun :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı