Satıldı MSI GTX 1050 TI Gaming

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
8
Yer
Dünya
Merhabalar. Kartla asla mining yapılmamıştır, Coil Whine yoktur. Kart Temmuz 2017'de İnventus'dan alınmış, Ağustos 2017'den itibaren hafta içi 1'er, hafta sonları günde 4'er saat olmak üzere kullanılmıştır. Kutusu, faturası mevcut olup garantisi devam etmektedir. Kartla CS:GO, PUBG ve Rocket League oynanmıştır. İhtiyaçtan dolayı satılıktır.
Resimleri yüklemeye çalışınca hata alıyorum, isteyene Whatsapp üzerinden gönderebilirim. Özel bir nedenden dolayı telefon numaramı paylaşamıyorum, numara bırakan kişilere mümkün olduğunca hızlı dönüş yaparım. Fiyatta pazarlık düşünülebilir. Ürünün sıfırı şu an 1200 lira. (dolar 3.90 olmuş, yükselir inşallah :)
Fiyat: 900 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biz düşsün istiyoruz, siz 2 kuruş kâr peşinde yükselsin diyorsunuz. 16GB RAM 500TL olsaydı millet güzel güzel sistem toplardı. Neyse fiyat biraz yüksek umarım alıcı bulursunuz.

Biz düşsün istiyoruz, siz 2 kuruş kâr peşinde yükselsin diyorsunuz. 16GB RAM 500TL olsaydı millet güzel güzel sistem toplardı. Neyse fiyat biraz yüksek umarım alıcı bulursunuz.
Fiyatta pazarlık payı var zaten hocam. Yükselme için de tabii ki gönül düşsün ister, ancak şimdi ihtiyaçtan dolayı elimdekini satmam gerek ve dolar düşerse benim elime geçen miktar da azalmak zorunda kalacak ve ihtiyacım gereği düşüş olmaması gerek, anlarsınız ya :).

Kart Sahibinden üzerinden 925 liraya satılmıştır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı