Satıldı Kutulu MSI GTX 1050 Ti Gaming

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ekran kartı pahalı o fiyata RX580'ler var.
RAM'lerde pahalı bence.

O zaman RX580 satın alın. Kimseye zorla alın demiyorum.

2.el piyasasına baktım 1500-1600₺'ye bulunan bir kart bende kutusu da olduğundan dolayı 1700₺'yi uygun gördüm.

RAM'lerin pahalı olduğunu düşünmüyorum keza aynı model RAM'leri 900-1000₺'ye koyan insanlar var.

Ayrıca bu ürünlerin piyasası belli, piyasalarına göre fiyat belirledim ne yapayım bedavaya mı vereyim.

Benim akıl erdiremediğim şey ise buraya RAM'i 400-500, ekran kartını da 1300-1400₺'ye koysam almak için yarışılır ama piyasasına göre belirlendiği zaman da pahalı oluyor.

Ben de farkındayım 700₺'ye değmeyeceğini ama piyasasının biraz altı bu.

2.el piyasasına baktım 1500-1600₺'ye bulunan bir kart bende kutusu da olduğundan dolayı 1700₺'yi uygun gördüm.

RAM'lerin pahalı olduğunu düşünmüyorum keza aynı model RAM'leri 900-1000₺'ye koyan insanlar var.

Ayrıca bu ürünlerin piyasası belli, piyasalarına göre fiyat belirledim ne yapayım bedavaya mı vereyim.

Benim akıl erdiremediğim şey ise buraya RAM'i 400-500, ekran kartını da 1300-1400₺'ye koysam almak için yarışılır ama piyasasına göre belirlendiği zaman da pahalı oluyor.

Bu bir öneri hocam. Hepimiz bir kaç aç gözlüye uyarsak piyasa olur çöp... Ki çöp zaten. Birisi 1500'e koydu diye diğeri benimki daha hoş 1600'e koyayım der... Diğeri de 1700e. Her neyse illaki satılır hocam şimdiden hayırlı olsun. Lakin belleklerinize 600'den fazla vermek yanlış olur sebebi ise 2400 olmaları en başından. Dönemimizde eski intel işlemciler haricinde çoğu sistem için performans kaybı demek frekanslar. Teklif bulunduğum fiyattan uygun bulduğunuz taktide aynı dakikada satın alabiliyorum sizden.

Ekran kartı konusunda haklısınız sanırım NVIDIA piyasası zaten daha yüksek olduğu için evet fiyatı uygun onun için kusuruma bakmayın.
Ama RAM'lerin hala pahalı olduğunu düşünmekteyim.
Sıfır olarak daha ucuz ve frekans hızı cidden düşük.

Bu bir öneri hocam. Hepimiz birkaç aç gözlüye uyarsak piyasa olur çöp... Ki çöp zaten. Birisi 1500'e koydu diye diğeri benimki daha hoş 1600'e koyayım der... Diğeri de 1700e. Her neyse illaki satılır hocam şimdiden hayırlı olsun. Lakin belleklerinize 600'den fazla vermek yanlış olur sebebi ise 2400 olmaları en başından. Dönemimizde eski Intel işlemciler haricinde çoğu sistem için performans kaybı demek frekanslar. Teklif bulunduğum fiyattan uygun bulduğunuz taktide aynı dakikada satın alabiliyorum sizden.

Önerinize karşı soru sormak istiyorum kullandığınız ekran kartını piyasasının altına mı satarsınız yoksa piyasasına mı? Piyasanın altına satacaksanız hiç ürünü ölü fiyatına satmış olduğunuzu düşünmez misiniz?

Ki baktığımda bu model kartın piyasa fiyatlarına kutulu bir şekilde gayet uygun olduğunu düşünüyorum.

RAM'ler için 650₺'den aşağı düşemem. Parçalarla her ne kadar ben ilgilensem de parçalar benim değil fiyat olarak ona da uymam gerekiyor.

Ama RAM'lerin hala pahalı olduğunu düşünmekteyim.
Amazon.com.tr sıfır olarak daha ucuz ve frekans hızı cidden düşük.

Zaten değmeyeceğini 600'den daha fazla edemeyeceğini. Ben de biliyorum

Sıfır olarak daha ucuz diyorsunuz ancak attığınızın adını daha önce hiç duymadım ve yorumu da yok ne kadar güvenilir bilemedim.

Dediğiniz örnek 2.el Opel değil sıfır şahin al demek gibi geldi açıkçası.

Geçen ay baktığımda 3200 MHz CL 16 DDR4 RAM'leri 300 TL'ye görmüştüm. RAM fiyatı biraz fazla geldi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı