MSI GTX 1050 Ti Nasıldır?

S-LINK SI-HVS30 ben bunu kullanıyorum. En ufak bir sorun sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar.
kardeşim ekran kartını alacağımda bugünlerde 1050ti alacağım Zotac marka 100 lira daha ucuz sence MSİ mı yoksa ZOTAC mı alayım perfonmans açısından bir düşüş yaşar mıyım?

kardeşim ekran kartını alacağımda bugünlerde 1050ti alacağım Zotac marka 100 lira daha ucuz sence MSİ mı yoksa ZOTAC mı alayım perfonmans açısından bir düşüş yaşar mıyım?

Ucuz olanını tercih edebilirsin. Aralarında öyle pek bir fark yok. Maksimum 1-3 FPS aralığında bir oynama bulunuyor. Birde soğutmaları arasında fark var. Ben aldığım zaman MSI daha ucuzdu o yüzden onu tercih ettim.

anladim kardeşim ya zotac ekran karti cift fanli ayni sistem isil borular var msi ye gore kucuk birde benim kasada biraz kucuk msi sigmazsa diye endiseleniyorum birde ucuz tabi dedigim gibi almisken msi mi alsam bilion bir sefer alioz iyisini alalim mi dersin

Zotac'da iyi marka kötü değil. Herhangi bir şikayet falan görmedim şimdiye kadar forumlarda. MSI'ın 3 yıl garantisi var. Zotac ise 5 yıl garanti veriyor. İkiside iyi markalar alabilirsiniz sorun yaşıycanızı sanmıyorum.

peki kardesim cok tesekkur ederim verdigin oneriler icin kafani sisirdiysem kusuruma bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…