MSI GTX 1050 Ti OC İşe Yaramıyor

suat5555

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartını MSI Afterbuner programı ile OC yaptıgım zaman degerler %25 oluyor yanı OC yapıldı diyor ama oyuna girdigim zaman mesela 40 FPS ile oynadıgım oyunu FPS degeri artması gerekirken yine 40 FPS görünüyor. Yanı hiçbir performans artışı olmuyor. Burada sorun nerede anlamadım. Yardım ederseniz sevinirim.

Belki doğru OC yapmamışsındır. Startup butonuna basıp profili kaydettin mi? Bende MSI Gaming versiyonu var ve ben üzerine OC yaptım. Şu an core clock 1911 MHZ ve memory clock 8008 MHZ seviyesinde.
Evet dediklerini daha önce yaptım ama olmuyor. MSI Gamıng app programı ile OC yapıyom ama degerler cok az degişiyor resimi atım OC yapılmış hali.

Dosya Ekleri

• fdrtf.gif
    fdrtf.gif
    24,9 KB · Görüntüleme: 266
Dostum bazı ekran kartları saten direk OC ile geliyor daha fazla yaparsan zarar verebilirsin. Bence bir kaç ayar kısarak daha iyi performans alabilirsin. O kartın sınırı belli. Hangi oyunları oynuyorsun?
Mesala bendeki ekran kartı MSI GTX 1050TI Gamıng x modeli OC gelmiş olabilir mi?

Sen o değerlere bakma önemli olan efektif boost hızı.
Nasıl yani ayrıntılı analtırsan sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gaming ve Gaming X zaten OC yapılmış. Gaming'de efektif boost 1700, Gaming X'de 1750 MHZ. Ben işte onu 1911 yaptım. 1050 TI fabrika çıkışı da 1302 MHZ. Yani önceden OC olmasıyla alakalı değil.
Nasıl yaptın anlatır mısın? Ben 1911 MHZ e cıkamadım da. Memory clou yükseltince 71 olan FPS 82 FPS kadar cıkardım furmark programıyla gözlemledim ama kafam halen karışık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynadığın oyun ve sistem bileşenlerin hakkında biraz daha bilgi paylaşabilir misin? Anakart işlemci ram oynadığın çözünürlük vb

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı