MSİ GTX 1050 Tİ Overlock

Merhaba ekran kartınız performans ayarın damı yoksa kalitede mi ? 2. olarak msı sitesinden ekran kartınıza destek veren programları indirip fabrıkanın belırledıgı o.c modunda yada gaming modunda kullanabılırsınız programın ismini unuttum malesef
Performans modunda. MSI Gaming App'i de indiriyorum
Core C. ve Memory C. yavaş yavaş yükseltin. +30, +50 gibi. Yaptıktan sonra aşağıdaki işaretlediğim yere tıklayarak OC'u kaydedebilirsiniz. Voltajı bilginiz olmadan yükseltmeye çalışmayın. Ufak artışlarda voltaj yükseltmeye ihtiyaç pek yoktur.

Eki Görüntüle 344615
Şu an ki yaptığım ayar bu:
Screenshot_12.png

Msi Gaming App indireyim bakalım o hangi ayarları önericek.

İşlemcinizin tekli çekirdek performansı çok yüksek değil siz ekran kartınızı ne kadar O.C yapsanız da fps konusunda işlemcide önemlidir

İşlemcinizin tekli çekirdek performansı çok yüksek değil siz ekran kartınızı ne kadar O.C yapsanız da fps konusunda işlemcide önemlidir
Ama O.C etki eder tabiki FPS'e. Bu arada sistem de hiç bir ısınma problemi yok.
Merhaba ekran kartınız performans ayarın damı yoksa kalitede mi ? 2. olarak msı sitesinden ekran kartınıza destek veren programları indirip fabrıkanın belırledıgı o.c modunda yada gaming modunda kullanabılırsınız programın ismini unuttum malesef
Böyle bir hata veriyor:
Screenshot_13.png

Son düzenleme:
Son durum nedir? Sistem stabil mi?
Önerdiğiniz ayarları yaptım. Performans arttı. Teşekkür ederim
Hocam 21 derece nasıl gördünüz acaba bilgisayarı yeni mi açmıştınız?
Kasa içi tüm bileşenler soğsun ve oyunlarda işlemcim ısınmasın diye vantilatör kullanıyorum. Çok etki ediyor. PUBG yayını açarken gördüğüm max derece; 72. Ve ekran kartı fanlarını max. hızda kullanıyorum.

Önerdiğiniz ayarları yaptım. Performans arttı. Teşekkür ederim

Kasa içi tüm bileşenler soğsun ve oyunlarda işlemcim ısınmasın diye vantilatör kullanıyorum. Çok etki ediyor. PUBG yayını açarken gördüğüm max derece; 72. Ve ekran kartı fanlarını max. hızda kullanıyorum.
Ben %100 fan devrinde boş da iken 34 falan yapmıştım sen kasayı iyice kutuplara götürmüşsün.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı