MSI GTX 1050 Ti oyunlarda yüksek frekans değerleri

BERYOQ

Hectopat
Katılım
16 Ağustos 2017
Mesajlar
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Aklıma takılan bir konu var. Ben MSI GTX 1050Ti ekran kartına sahibim. Kartın boost frekansı 1400 gibi bir değer normalde. Ben oynarken 1750 bazen de 1785 oluyor. Bunun nedeni nedir ve normal midir? Çünkü bu kartta herkeste 1750 frekansa çıkabiliyor galiba. Başka bir arkadaşın da kafasına takılmış bu olay. Diğer herkes durumdan memnun. MSI olduğu için oyuna girince otomatik yükseltiyor diye düşünüyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
MSI Afterburner kullanıyorsun büyük ihtimalle tabi başka uygulama da olabilir. Bence artık böyle takıntılardan vazgeçin. İlk açtığında oyunu ayarları en yükseğe al kaç FPS alıyorsan bak bu kadar. Oyuna girdiğinde ekran kartı frekansını da yükseltir, fan hızını da takmayın lütfen.
 
O dediğinizi yapmayı elbette biliyoruz ama burası araştırma forumu olduğu için nedenini merak ediyoruz. Ben hala sorumun cevabını merak ediyorum.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı