MSI GTX 1050 Ti sessiz fan ayarı

Ömer Çaylı

Hectopat
Katılım
21 Nisan 2018
Mesajlar
84
Oyun vb. indirirken bilgisayarın sessiz olması için ekran kartına MSI Afterburner'den nasıl bir ayar yapmalıyım. Ekran kartı MSI GTX 1050 Ti. Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarı ile belirli bir sıcaklığın üstüne çıkmadığı zaman fanlar çalışmıyor zaten. MacOS kurduğum sistemde 1050 Ti var ve daha hiç çalıştığını görmedim macOS'da
 
Eğer daha önceden bir ayar yapmadıysan otomatik hali en idealidir. Yeni nesil ekran kartlarının bir çoğunda otomatik fan ayarı vardır. Yani ekran kartına ne kadar yük biner ve sıcaklık artarsa, fan devrini de o kadar arttırıyor.
 
Ekran kartı oyun oynamadığınız, benchmark vs yapmadığınız müddetçe kolay kolay yüke binmez. Fan ayarlarını fabrika ayarlarının dışında bir kademeye almadığınız taktirde ekran kartı sessiz sessiz çalışır. 1 yıldır kullanıyorum gaming x 1050ti, şimdiye kadar hiçbir problem yaşamadım ses konusunda.
 
Kendi fabrika ayarları neyse kartı o şekilde kullan. Bir sonraki başlığın ekrana görüntü gelmiyor, Ekran kartım yanmış olabilir mi ? olmasın.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı