Elimde mevcutta GTX 1050 Ti ekran kartı, SSD, HDD, Monitör sisteme yetecek düzeyde. Ancak oyunlarda ekran kartım ve işlemcimin çok geride kalmış olmasından kaynaklı darboğazlar yaşamaktayım. Elimdeki ekran kartı, SSD ve HDD'yi değerlendirecek şekilde maksimum performansı alabileceğim ileriye dönük bir sistem oluşturmak istiyorum.
Bu durumda anakart, işlemci, RAM ve kasa almam gerekiyor.
Böyle bir sistem topladım. AMD tarafında işlemcini 2019-2020'ye kadar güncelleyebileceksin aynı anakart üzerinde.
Onun dışında kasa ve PSU'dan kısılabilir ve belki B350 bir anakart takılabilir. İhtiyacın olacağını sanmıyorum ama bilmiyorum... Özellikle PSU'dan kısmak istemedim. Sonrası için yetmediği durumlarda RAM ekleyebilirsin aynısından alarak.
Arkadaşlar merhaba. Bütçemi 2000TL'ye çıkardım. Daha önce belirttiğim gibi mevcutta elimde;
GTX 1050 Ti
SSD
HDD
Monitör
var. Bu sistemi ayağa kaldıracak özellikle PUBG gibi oyunlarda verim alacak bir sistem kurarak darboğaz yaşamamak istiyorum. Ryzen işlemcileri çok övüyorlar ne kadar doğrudur? 1050 ti daha 2 yıllık garantisi bulunmaktadır uygun fiyata elden çıkararak oradan geleni de ekleyerek daha farklı bir ekran kartı ile mi sistem kurmalıyım? 1050ti sistem kullanıcıları ve özellikle bilgisayar konusunda uzmanların yardımlarını rica ederim.