MSI GTX 1050 Ti vs EVGA GTX 1050 Ti SSC

Ræi :)

Hectopat
Daha fazla  
Bir türlü karar veremiyorum arkadaş. Bakıyorum MSI GTX 1050 TI Gaming 900 TL diğer karta bakıyorum EVGA GTX 1050 TI SSC Gaming 800 TL. Farkı nedir? İkisi de Gaming, ikisi de 4GB. EVGA'nın kartındaki SSC terimi neyi ifade ediyor ve hangisini almam daha mantıklı olur? Ben EVGA'dan yanayım. Detay isteyen arkadaşlar için:
Ayrıca başka bir yerden toplamamı söylemeyin çünkü gidip elle almak istiyorum kargoda kırıp döküyorlar.

SSC'nin açılımı Super SuperClocked. Yani overclock için tasarlanmış bir kart.
Soğutma performansı açısından EVGA öneriyorum.

EVGA'yı al. Üstelik arada 90 lira fark var.

Bir türlü karar veremiyorum arkadaş. Bakıyorum MSI GTX 1050 TI Gaming 900 TL diğer karta bakıyorum EVGA GTX 1050 TI SSC Gaming 800 TL. Farkı nedir? İkisi de Gaming, ikisi de 4GB. EVGA'nın kartındaki SSC terimi neyi ifade ediyor ve hangisini almam daha mantıklı olur? Ben EVGA'dan yanayım. Detay isteyen arkadaşlar için:
Ayrıca başka bir yerden toplamamı söylemeyin çünkü gidip elle almak istiyorum kargoda kırıp döküyorlar.
Kardeşim delikanlı gibi Evga alırdım markacılık reklam adına Asus ve Msi fazladan para almaya çalışıyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı