Veysel kardeşim ekran kartlarında şu ince nokta vardır: Zotac, Msi, Asus vs. gibi ekran kartı üreticileri ekran kartların soğutmasını pcb sini elektrik devrelerini üretirler. Yani demek istediğim şu ekran kartlarının gpu sunu yani işlem birimini üretmezler.Onları nvidia veya amd den talep ederler. Ondan dolayı soğutma açısından MSI yı tercih etmen daha akıllıca olacaktır. Ona göre de fiyat farkı olacaktır.
Eğer şekle şemale önem veriyorsan msi,
Vermiyorsan her ikisi degilde gigabyte öneririm youtubeda izle farkini 1-2 fps ve 5 derecelik ısı farkı var ayrica arka plakasida mevcut o yuzden gigabyte
Ben de yeni sipariş ettim PC'yi. Bilgilerimin taze olduğunu düşündüğüm için şöyle bir sistem öneriyorum:
Bütçeni de tam yazmamışsın ama 1050Ti civarında isen gaming için bence böyle bir şey düşünmelisin. Anakarttan çok kısma ama çok fazla da arttırma gaming için. 8 GB daha RAM ve bi SSD eklersen sonradan güzel olur. İlla ki Nvidia alacağım diyorsan ya performansı biraz daha düşüreceksin GTX 950 alacaksın(ki RX460'tan daha pahalı), ya da bütçeyi arttırıp 1050Ti alacaksın.
Bune böyle ya? H110 chipset anakartları yerin dibine sokmuşsunuz? H110 gayet iyi ve ucuz bir anakarttır. FPS'i, ısıyı vs. etkilemez. Anakart bir şeyi değiştirmez performans açısından. MSI H110M Pro-VD alın gem ucuz hem kaliteli hem de işinizi fazlasıyla görür.
Güç kaynağı 400W yeterli o sistem için.
Teşekkürler.
Hem konuyu hortlatiyorsun hem de bilmislik tasliyorsun Anakarti FPS, isi VS. icin almiyoruz zaten guzel kardesim. Mantikli dusun. H110 en dusuk chipsettir ve cogu teknolojiden de yoksundur.
Hem konuyu hortlatiyorsun hem de bilmislik tasliyorsun Anakarti FPS, isi VS. icin almiyoruz zaten guzel kardesim. Mantikli dusun. H110 en dusuk chipsettir ve cogu teknolojiden de yoksundur.
Ben o sistemi bi birleştiyim deneyimlerimi size aktarıcam
Fiyatına göre yargılamayın anakartları hepsi aynı işlevi görüyor bi farkı yok performans artışı da sağlamıyor boşuna para vermenin mantığı yok