MSI GTX 1050Ti Gaming X için İşlemci Tavsiyesi

Sarp10

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni bir sistem toplayacağım ve oynadığım tek oyun CS:GO ve alacağım monitör BenQ XL2540 240Hz monitör, 4:3 1024×768 ayarlarda ve Nvdia denetim masasından da biraz ayar falan yaparak 240 FPS almak istiyorum ve işlemci olarak sizce ne tercih etmeliyim?
Tam bir bütçe veremiyorum ve Ryzen olmalı ama en fazla R5 1400 olabilir.
Diğer parçalar:
  • Gskill Ripjaws 8GB
  • Gigabyte: A320m
  • Corsair 550w 80+ PSU
  • Seagate 1 TB HDD
  • CoolerMaster kasa

Diğer parçalar dediğin bileşenler elinde var mı? Bütçen ne kadar? R3 modelleri de 1050 Ti için yeterlidir. Önemli olan etken ekran kartı performansı. İlerisi için elbette daha güçlü işlemci almakta fayda sağlar sana. Coffee Lake modellerini de düşünebilirsin. O monitör için Coffee Lake işlemci tercihi daha doğru olur.

Tam olarak bi bütçem yok fakat aşağı yukarı 3000 olmali 100-200 zorlayabilirim. Intel in 8. nesilleri sadece z serisi anakartlarla uyumlu olduğu için o beni zorlar fakat Zen 2 ler çıkacakmış onları düşünebilirim ayrıca diğer parçalar elimde yok fakat onlar sabit kalacak.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı