MSI GTX 1060 3GB ile MSI Bazooka B150m Uyumu

HandsHome

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar. Başlıkta belirttigim gibi MSİ GTX 1060 Armor 3GB ve Bazooka uygun mudur ? İşlemci i3 6100 olacak çok az bır darbogaz söz konusu o benim için önemli değil. İlerde i7 6700k'ya geçeceğim zaten. Birde MSI GTX 1060 Armor 3GB (o.c.) yazıyor. Bazooka anakartla hız aşırtma yapmam mümkün müdür? (Sadece GPU için)? Bu ekran kartı yerine RX 470 de alabilirim. Hangisini tavsiye edersiniz? İndirimli fiyatı üzerinden alıcam MSI'ı.

MSI GTX 1060 Armor 3GB (O.C.) = 999 TL
ASUS RX 470 4GB = 1006 TL

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 470 almanız daha iyi olur. GTX 1060'ı zaten 3 GB VRAM ile tam performanslı kullanamayacaksınız. En azından RX 470 alırsanız darboğaz sorunu da olmaz diye düşünüyorum. Her ekran kartı her anakart'a olur. Uyumsuz olması söz konusu değil. Artık tüm anakartlar PCI-E 2.0 ya da 3.0 kullanıyor.

RX 470 almanız daha iyi olur. GTX 1060'ı zaten 3 GB VRAM ile tam performanslı kullanamayacaksınız. En azından RX 470 alırsanız darboğaz sorunu da olmaz diye düşünüyorum. Her ekran kartı her anakart'a olur. Uyumsuz olması söz konusu değil. Artık tüm anakartlar PCI-E 2.0 ya da 3.0 kullanıyor.
Peki O.C. (overclock) şart mıdır? Neden bazı ekran kartlarında bu ibare yer alıyor? Ben bunu O.C. yaparsam mı frekansı belirtilen değerlerde olacak yoksa O.C. yapmazsam da frekans belirtildiği gibi mi çıkar ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı