MSI GTX 1060 ARMOR vs MSI GTX 1060 GAMING X

Güzel kart derim, arada ki fiyat farkı da çok fazla ve ne olursa olsun dağlar kadar fark yok aralarında. Gigabyte düşünebilirsiniz ama stoklarda yok olarak gözüktüğünden dolayı fiyatlar güncel değil. Eğer Gigabyte ile Gaming X arasında 100 TL gibi az bir fiyat farkı olur ise Gaming X tercih etmekte fayda var.

Ekran kartımı alırken aynı ikilemde kalıp Armor modelini tercih ettim. Kartımla ilgili herhangi bir şikayetim olmamasına rağmen, benim aldığım sırada aradaki fiyat farkı daha fazla olmasına rağmen keşke Gaming X alsaydım diyorum.
Fakat işin bir de Nvidia tercih etmeli misiniz kısmı var. Yine ben aldığım sırada Amd tarafı daha pahalıydı ve o tarafta bir araştırma yapma şansım olmadı. Keşke Gaming X modelini alsaydımdan daha büyük bir pişmalıktır RX 580 alamamış olmam.
Tekrar belirtiyorum kartımla ilgili tek bir şikayetim bile yok yada en azından şu ana kadar olmadı, buna rağmen aldığım monitörün Freesync desteğinin olması fakat kartımın bu özelliği desteklemiyor olması ihtiyacım olmadığı halde canımı sıkıyor. Bence bir daha düşünün ve fiyat olarak da daha cazip olan RX 580 hatta 590 ekran kartlarını tekrar düşünün.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı