MSI GTX 1060 Gaming X vs Evga GTX 1060 SSC

GroundFalconx

Hectopat
Daha fazla  
Bu iki kart arasında kararsız kaldım sizce hangisini almalıyım? Fiyat olarak hemen hemen aynılar, aklıma takılan konu; soğutma olarak hangisi daha iyi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsen ben MSI GTX 1060 6g Gaming x modelini kullanıyorum. Isı olarak en fazla 67 dereceyi gördüm ve rpm olarak da 1250 civarını gördüm. Genel olarak 60-64 derece arası sıcaklık olup 800 ila 1050 rpm arası değişiyor. Bu da demek oluyor ki kart serin ve sessiz. Ben şahsen boştayken ve yükteyken ki ses farkını anlayamıyorum. OC potansiyeli de çok iyi. Ki bu şans işi ama olsun. 160 MHz core 320 MHz. Bellek hız aşırttım. Daha bellek hızının yolu var ama ben zorlamadım. Kısaca kart genel olarak çok iyi. Tavsiye derim.

He kimse beni yanlış anlamasın çıkar birisi bu MSI fan boyu Evga' yı kötülüyor. Kesinlikle öyle bir amacım yok ki Evga zaten çok iyi bir marka. Ben sadece Evga marka kart kullanmadığım için Evga hakkında çok yorum yapamıyorum. Bunu söylememin sebebi ise rahatsız olmam bazı insanlar burada yapıyor bunu.

Neyse çok uzattım. Hadi şimdiden hayırlı olsun. :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı