Merhaba MSI GTX 1060 GAMING X modeline sahibim ve bazı oyunlarda GPU kullanımı %50'yi geçemiyor fakat diğer oyunlarda %100 ile çalışıyor bunun darboğaz olduğunuda düşünmüyorum sebebi nedir ?
Çoklu çekirdek derken ? Bir ayarmı yapmam lazım fx8300 işlemciye sahibim witcher 3 dying light gibi oyunlarda darboğaz yapmıyor ama gidip bf 4 ve eso online da fps im düşüyor :/
Sıkıntı yaşadığım oyunlarda GPU kullanımına baktım bir tane GPU yüzde 80 90 larda kullanılıyor gerisi boş acaba sıkıntı bundanmı ? Lütfen biri yardım etsin
Hepsinde Vsync ayarı kapalı. İşlemci mi darboğaz yapıyor diye düşünüyorum ama Witcher 3 ve benzeri büyük oyunlarda ultrada güzel performans alıyorum. Yapmam gereken bir ayarmı var çünkü sorunlu olan oyunlarda sadece 1 çekirdeğe yüklendiğini gözlemledim
Hepsinde Vsync ayarı kapalı. İşlemci mi darboğaz yapıyor diye düşünüyorum ama Witcher 3 ve benzeri büyük oyunlarda ultrada güzel performans alıyorum. Yapmam gereken bir ayarmı var çünkü sorunlu olan oyunlarda sadece 1 GPU ya yüklendiğini gözlemledim