MSI GTX 1060 GPU Kullanımı

MrGearZ

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba MSI GTX 1060 GAMING X modeline sahibim ve bazı oyunlarda GPU kullanımı %50'yi geçemiyor fakat diğer oyunlarda %100 ile çalışıyor bunun darboğaz olduğunuda düşünmüyorum sebebi nedir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çoklu çekirdek derken ? Bir ayarmı yapmam lazım fx8300 işlemciye sahibim witcher 3 dying light gibi oyunlarda darboğaz yapmıyor ama gidip bf 4 ve eso online da fps im düşüyor :/

Sıkıntı yaşadığım oyunlarda GPU kullanımına baktım bir tane GPU yüzde 80 90 larda kullanılıyor gerisi boş acaba sıkıntı bundanmı ? Lütfen biri yardım etsin

Bahsettiğiniz oyunlarda Vsync ayarını kapatıp tekrar GPU kullanımına göz atın.

Bahsettiğiniz oyunlarda Vsync ayarını kapatıp tekrar GPU kullanımına göz atın.
Hepsinde Vsync ayarı kapalı. İşlemci mi darboğaz yapıyor diye düşünüyorum ama Witcher 3 ve benzeri büyük oyunlarda ultrada güzel performans alıyorum. Yapmam gereken bir ayarmı var çünkü sorunlu olan oyunlarda sadece 1 çekirdeğe yüklendiğini gözlemledim

Son düzenleme:
1 GPU derken ? kaç GPU kullanıyorsunuz ? ve işlemcinizi öğrenebilirmiyim.

Yanlış belirtmişim yani çekirdek olarak sadece 1 tanesine yükleniyor sorunlu oyunlarda. İşlemcim FX8300

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…