MSI GTX 1060 GPU Kullanımı

Hayır sadece CS:GO'da değil başka oyunlarda da tam performans her zaman alamıyorum, yüzde yüz kullanılacağı durumlarda oluyor ama ben her zaman full yükte olmasını istiyorum.
"CS:GO biraz sorunlu oyun, muhtemelen oyundan kaynaklı yani yazılımsal bi durumdur, başka oyunlarda test ettiniz mi ? aynı durum oluyor mu ?" bu yazıyı @expeditious arkadaş için yazmıştım. @Ensar Karakaya siz i5 ve gtx 1060 ikilisini kullanıyorsunuz işlemciye yük bindiren oyunlarda full yükte kullanamayabilirsiniz bu normaldir youtube'da olan testlerdede böyle, ekran kartını yüke sokarak kartı tam performans kullanabilirsiniz, ben normal ayarlarda oynayıp yüksek FPS almak istiyorum derseniz kartınızın kullanımı düşecektir işlemciniz nedeniyle, bu durumdada i7 almanız gerekecek. Daha fazla FPS daha hızlı işlem demektir.

Son düzenleme:
Bu durumda gözüküyor ki;
Artan GPU performansı ile birlikte işlemcilerin güç ve fiyat performansı denesizleşti, ya İ3 ve İ5'lerin performabsı arttırılıp aynı fiyat aralığında tutulmalı yada bir İ7 işlemci İ5 fiyatında olmalı.
İlk dediğim tabiki daha mantıklı ama İntel görünüşe göre 7. Nesile böyle bir şey yapmayacak.
600 TL'ye İ5 işlemci alıp darboğaz yaşamak bana baya baya saçma geliyor, sonuçta oyunu oynatan işlemci değil ekran kartı, illa İ7'mi alalım 1200 TL'ye ?

CS:GO biraz sorunlu oyun, muhtemelen oyundan kaynaklı yani yazılımsal bi durumdur, başka oyunlarda test ettiniz mi ? aynı durum oluyor mu ?

Yok aslında test etmedim çünkü bi CS:GO bi LOL oynuyorum. LOL zaten basit bir oyun, ama CS:GO için söyledim bu problemi. İşlemcim de bu arada i7 6700. Farklı bir oyunda denerim bir ara ama TTnet 3mbit'i geçemedi gitti 1 aydır birşey indirmek de eziyet.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı