MSI GTX 1060 Oyunlarda Tek Fan Çalışması

Acaba bu sorununuzu çözebildiniz mi ? Aynı problem bende de var çünkü

kardeşim ben de vatandan 1 hafta önce aldım. fps sorunu falan yaşamıyorum ancak ekran kartı çalışırken tek fan çok hızlı çalışıyor ve ses yapıyor. ekran kartında mı sorun var anlamadım ya

Ayrıca bios güncellemesinden kaynaklanabilir mi ? Bios güncelleyip tekrar deneyeceğim olmazsa geri vermeyi düşünüyorum kartı.

Sapphire R9 285 kullanırken bende aynı sorunu yaşıyordum tek fan 2500RPM çalışıyor oysa 2 fan 1000RPM çalışsa ne güzel olacaktı Ben çözüm bulamamıştım.

arkada csgo açık ısı değerleri normal mi ?

i7 6700
16 gb ram
Anakart ; H110M-D D3

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    140,2 KB · Görüntüleme: 164

çözebildiniz mi sorunu?

sorunu çözebilen oldu mu? MSI GTX 6GB kullanıyorum maalesef aynı sorun bende de var. garantiye gönderip olumlu sonuç alan oldu mu?

O ekran kartının özelliği o. Merak etmeyin.

gözünü seveyim kardeşim böyle özellik mi olur fanın biri deli gibi çalışıp ses çıkartırken diğeri çalışmıyor. elle biraz döndürünce kendi kendine çalışmaya başlayıp diğer fanın yüksek hızla çalışması ortadan kalkıyor

ya kardesim sorunun ne oldugunu bilmiyorsun daha cok bilmislik yapma biz de biliyoruz twinfrozer teknolojisini bunun onla bi alakası yok twinfrozer da ekran kartı belli bir ısıya gelmedikçe 2 fan çalışmaz ama tek fan %100 de de çalışmaz hiç bir zaman bu sorunu yaşayan insanların tek fanı %100 de çalışıp öteki sıcaklık ne olursa olsun sabit kalıyor

gidip geri vericeksiniz çözümü yok beyler ben gittim geri verdim asus strix modeliyle değiştirdim bazı arkadaşlar servise göndermiş servisten düzgün çalışıyor raporuyla aynı ürünü geri göndermişler o yüzden servis işi biraz sıkıntı gidin aldığınız mağazaya eğer çok zaman geçmemişse zaten bir şekilde değiştirirsiniz ben 3 gün sonra falan gitmiştim aldıktan sonra değiştirdiler boşuna çözüm aramayın.

işte sorun orda kardeşim 3 ay oldu ben alalı 2. ayında bu sorunla karşılaştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…