MSI GTX 1060 Tek Fanı Çalışıyor

CpLScarlet

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler, 3 gün önce Inventus'tan aldığım 6 GB Twin Frozr modeli MSI GTX 1060 6 GB ekran kartımda oyunlarda tek fanı çok hızlı bir şekilde dönmeye başlıyor. Oyundan çıksam bile düzelmiyor. Ya PC'yi yeniden başlatamam gerekiyor ya da çalışmayan fana dokunmam o zaman tek fan yavaşlıyor iki fan devreye giriyor. Benim gibi sorun yaşayan çok kişi var. Sizce Inventus ile konuşmalı mıyım? Yoksa yazılımsal bir sorunsa nasıl çözebilirim? Başım ciddi anlamda şişti bu sesten dolayı böyle saçma bir teknoloji kullandıysa MSI iade almayı düşünüyorum.
Sorunun videosu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Sorun bu.

Sorunu şu şekilde çözdüm msi gaming app'dan TWIN FROZR'ı devre dışı bıraktım sonra gaming app'ı sildim after burnerden fan çizelgesinden 65 dereceeye kadar fan rpm ayarını %0 yaptım 65 dereceye gelene kadar fanlar çalışmıyor çalışınca da ikisi çalışıyor. Bu kadar uğraşmak istemeyenler direk TWIN FROZR'ı devre dışı bıraksın fanlar yavaş çalışıyor ama sorun çözülüyor ben tam sessiz olması için böyle bir çözüm buldum ya da TWIN FROZR açıkken afterburnerden fanların çalışma derecesini 70 derece yapın düzeliyor.

Fanlar çalıştıktan sonra oyundan çıktığında sıcaklık 65'in altına düşerse fanlar duruyor mu yoksa çalışmaya devam mı ediyor?

Bende de durması gerekirken yine tek fan son hızda çalışmaya başlıyordu. Kartı garantiye yolladım.

Bende de durması gerekirken yine tek fan son hızda çalışmaya başlıyordu. Kartı garantiye yolladım.
Tek fan dönerken oyundan çıkınca fanlar durmuyıor ama son yaptığım ayardan sonra duruyor.
Sizde durum nedir? Garantiye yollasam mı bilmiyorum emin değilim.

Hocam hiç kafanı yorma gönder garantiye onlarda yapamazsa sıfırını gönderiler. Senin için iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…