creation
Hectopat
Daha fazla
Adınıza üzüldüm. Malum bu GTX serisi o kadar sorunlu olmaya başladı ki geçen seneki kartlarda yanlış hatırlamıyorsam Coil Whine isimli VRam kullanımını engelleyen olay vardı. Vatan da Msi'da berbat servise sahipler sadece geçmiş olsun diyorum size. Umarım istediğiniz güzel sonucu elde edersiniz. Durumlar hiç iç açıcı değil.
Sağol teşekkürler, ben servisin de mağdur edeceğini pek düşünmüyorum servise giderse illaki bir şekilde düzelir sonuçta bu sorunu yaşayan bunca insan varken bi şekilde çözümü bulunmuştur yada direk bu sorunu yaşayanlara yenisini verin talimatı verilmiştir neyse servis konusunu geçtim bana asıl koyan şey ben uzun zamandır sistem toplayacagim diye ugrasiyorum sonunda aldim oturdum oynamaya basladim ondada boyle bi sorunla karsilastim cidden bu kadar sinir bozucu bir durum olamaz ama elden de bisey gelmiyor asus almadigim icin cok pismanim ama is isten gecti bi kere
beyler benim diğer fanda tırtladı şimdi ikisi beraber duruyo ikisini beraber parmaklamam gerekiyo çalışması için