arkadaşlar bende cumartesi günü (03.06.17) yeni sistem topladım ekran kartım msi gtx 1060 kullanmaya başladığımdan beri konuda belirtilen problemin aynısını yaşıyorum ne eksik ne fazla birebir aynı problem ve araştırdığım üzere bunu yaşayan bir dünya insan var kimisi ben şöyle yaptım hallettim diyor kimiside garantiye gönderdim diyor abi garantiye yollamasına yollayalım da ben bu kadar para verip yeni sistem topluyorum daha 3 gün kullanıyorum tadına varamadan garantiye yollayacagim 1 ay onu mu bekliyim böyle saçma iş mi olur sinir oldum. İstanbulda yaşıyorum msi ın servisine kendim götürücem şişlideymiş belki işlem daha hızlı ilerler diye düşündüm ama bir kaç sitede baktım adamlar ben gönderdim sorun yok kart düzgün çalışıyor denilip geri gönderilmiş o yüzden boşu boşuna gönderip böyle birşeyle karşılaşmakta istemiyorum sizden gelen cevaplara göre hareket edicem.
@
HardwareFox kardeşim senin kartın servisten döndükten sonra bilgilendirirsen beni sevinirim unutma lütfen.
@
CpLScarlet son yaptığın ayardan sonra herhangi bir sıkıntı yaşadınmı? garantiye yollayacak mısın?