MSI GTX 1060 Tek Fanı Çalışıyor

Dostum bende de MSI GTX 1060 gaming x 6g modeli var. Sizde böyle GPU kullanımı ile alaklı herhangi bir sorun oldu mu ? Bende fanlar falan çok düzgün sessiz çalışıyor ama GPU kullanımı benchmarklarda çok yüksek, ancak AAA tipi oyunlarda hep 50 70 civarında. Doğal olarak FPS de düşük. CPU darboğazı ya da herhangi bi diğer parçalarımda sorun yok. Yazılımsal da her şey güncel. Bütün hevesim yerlerde şu an. Ama yine de servise kendim elden götürmeyi düşünüyorum. Ne dersiniz bu duruma ?

Arkadaşlar, çoğu kişide aynı sorun var. Sanırım Twin Frozr teknolojisi ile alakalı. Sisteme Gaming App yada O.C yapabildiğiniz programlar kurmayın. O zaman düzelecektir. Bir arkadaşım bu sayede sorunu haletti. Servisteki elemanların bilgisayarda bu tarz programlar yoktu, bu yüzden de normal şekilde çalışıyordur.

bende sadece söylediğim gibi fan sorunu vardı yoksa performansta herhangi bir problemi yoktu kartın arada sırada oyundan kaynaklı fps düşüşleri oluyordu ama o da oyunla alakalı sorunlardan dolayı falan yani

Bende başta böyle bir yazılımsal sorun olduğunu düşünüyordum ancak bütün çözümleri denedim, sorun hala devam ediyor. Büyük olasılıkla fan motoru yeterli başlama gücünü veremiyor. Elle cevirince dönmeye başlamasıda bunun kanıtı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…