Msi GTX 1070 düşük GPU kullanım sorunu

Kağann141

Hectopat
Daha fazla  
1 ay kadar önce toplamış olduğum sistemimde GTA 5 oynarken ekran kartı kullanımı genelde 70-80 civarında geziniyor ve 60 FPS üstüne cıkamıyorum. Oyunu 2K oynamama rağmen GPU kullanımı düşük kalıyor. Yardımlarınızı bekliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
bu da cache ve ramlerin testi https://i.hizliresim.com/0BEkNL.png

Hocam GPU testinde sürekli 99 kullanıldı değil mi GPU dikkat ettiniz mi yoksa fotoğraf ya %13 kullanılıyor.
anlamadım hocam gpu kullanımı göstermiyor ki hiçbiryerde sadece sıcaklık var siz cpu yu kastediyor olmayasınız

Hocam GPU testinde sürekli 99 kullanıldı değil mi GPU dikkat ettiniz mi yoksa fotoğraf ya %13 kullanılıyor.
Hocam arkadaştakine benzer bir sorun bendede var Gta 5 te herşey ultrada %99 kullanıyor gpuyu genelde arada düşüşler oluyor ancak Rust fallout 4 gibi oyunlarda %90-99 u görüyorum ama bazı yerlerde %70 60 a düştüğü oluyor
Sistemim Amd Fx x8 8320
Ekran kartı Gtx 1050 ti
Anakart Msı g43
Ram 1866 MHZ Gskill 8 Gb
darboğaz yapacak bir sistem değil ancak neden bu düşüşleri yaşıyorum anlayamadım yardım edersen sevinirim

Hocam farklı konu açın oradan yardımcı olalım. Beni @FearLesLeon yazarak etiketleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…