Msi GTX 1070 düşük GPU kullanım sorunu

Kağann141

Hectopat
Daha fazla  
1 ay kadar önce toplamış olduğum sistemimde GTA 5 oynarken ekran kartı kullanımı genelde 70-80 civarında geziniyor ve 60 FPS üstüne cıkamıyorum. Oyunu 2K oynamama rağmen GPU kullanımı düşük kalıyor. Yardımlarınızı bekliyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlaşılan Nvidia 10 serisi kartları fiyasko. Bende de Google Chrome kullanırken YouTube videoları ileri sarınca donuyor. Daha önce Amd vardı hiç sorun yoktu. Kartım 1050ti format dahil her yolu denedim. Tek çözüm yolu donanımsal hızlandırmayı kapatmak oldu. Bu kez videolarda kasma yırtılma oluyor.

Anlaşılan Nvidia 10 serisi kartları fiyasko. Bende de Google Chrome kullanırken YouTube videoları ileri sarınca donuyor. Daha önce Amd vardı hiç sorun yoktu. Kartım 1050ti format dahil her yolu denedim. Tek çözüm yolu donanımsal hızlandırmayı kapatmak oldu. Bu kez videolarda kasma yırtılma oluyor.
Hocam valla bende de o sıkıntı var ilk sarmada sıkıntı yok ama mesela 2-3 saniye içinde 3-4 kere sararsam video takılıyor kendine geldiği zaman da yeşil ekran oluyor video sayfayı yeniden başlatmak gerekiyor. Yazılımsal olarak optimizasyon sıkıntıları var.

Hocam valla bende de o sıkıntı var ilk sarmada sıkıntı yok ama mesela 2-3 saniye içinde 3-4 kere sararsam video takılıyor kendine geldiği zaman da yeşil ekran oluyor video sayfayı yeniden başlatmak gerekiyor. Yazılımsal olarak optimizasyon sıkıntıları var.
Bu sorun aylardır var. Nvidia farkına varmıştır. Kartımı Amazon üzerinden almasam garantiye çoktan verirdim. Herkezde yok bu sorun.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı