MSI GTX 1070 Flight Simulator için upgrade

külemez

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Herkese merhaba,
Hali hazırda i7 6700K, MSI Z170A Gaming M5, 16 GB DDR4 , MSI GTX 1070 sistemim var. Yeni çoklu çekirdekli işlemcilerin çıkmasıyla sistemimi yükseltme isteği oluştu. Fakat AMD ve Intel cephesinde kararsız kaldım. Simülatör kullanacağım için de güçlü bir işlemciye ihtiyacım var.

Sizce işlemci ve anakart mı, yoksa ekran kartı mı değiştirmeliyim? Eğer işlemci ve anakart ise AMD ve Intel arasında hangisini seçmeliyim?

Ya da bu sistem ile gidersin diyorsanız, uçuş aletlerine yatırım yapacağım.

Şimdiden teşekkürler.
@Recep Baltaş @Ali Güngör

Ryzen 5 3600 veya üstü bir işlemci ve B450 Max Bir anakart alabilirsiniz, Ekran kartınız günümüz için kullanılabilir bir güçte ileride değiştirirsiniz. 2020'nin sonlarına doğru güzel ekran kartları çıkacak diye biliyorum.

Zaten çok güzel bir sisteminiz var neden yükseltmek istiyorsunuz?
Yeni işlemcilerin çıkması nedeniyle aradaki fiyat farkının daha fazla açılmaması için böyle birşey düşündüm. Yeni işlemcileri de uzun zamandır takip edemedim. Bu nedenle kendi işlemcim ile aralarında bariz bir fark var mı yok mu bilemedim. Flight Simulator çıkınca sistem ile ilgili hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.

Yeni işlemcilerin çıkması nedeniyle aradaki fiyat farkının daha fazla açılmaması için böyle birşey düşündüm. Yeni işlemcileri de uzun zamandır takip edemedim. Bu nedenle kendi işlemcim ile aralarında bariz bir fark var mı yok mu bilemedim. Flight Simulator çıkınca sistem ile ilgili hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.
Evet çok büyük ölçüde fark var.

O sistem ile hayal kırıklığına uğrayacağını zannetmiyorum. Yinede Ryzen 7 veya i9 alırsanız işlemci performası fark edecektir. Onlarda piyasada bulunan en pahalı işlemciler
6. Nesil bir i7 ile 9. Nesil bir i7 arasında oyununa göre 20-30 fps‘ye varan farklar var.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı