CanYksl Hectopat Katılım 8 Ekim 2018 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2018 #11 Silinen üye dedi: bence 8gb ram pubg için yetersiz en azından ultra için Genişletmek için tıkla... bütün ayarları lowa alsam da değişen bir şey yokki. :/
Silinen üye dedi: bence 8gb ram pubg için yetersiz en azından ultra için Genişletmek için tıkla... bütün ayarları lowa alsam da değişen bir şey yokki. :/
artikyokumbb Kilopat Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 472 Çözümler 1 8 Ekim 2018 #12 matadoria dedi: Yok dostum çözünürlük 1080P. Son güncellemeden sonra böyle oldu. SSD olayında ise hiç seçenek yok çünkü daha dün yeni alıp taktım. Reddit forumda konuları var herkes şikayetçi son güncellemeden sonra. Genişletmek için tıkla... Haklı olabilirsiniz. Reddit'te biraz daha araştırın herkeste varsa fix gelecektir kesinlikle.
matadoria dedi: Yok dostum çözünürlük 1080P. Son güncellemeden sonra böyle oldu. SSD olayında ise hiç seçenek yok çünkü daha dün yeni alıp taktım. Reddit forumda konuları var herkes şikayetçi son güncellemeden sonra. Genişletmek için tıkla... Haklı olabilirsiniz. Reddit'te biraz daha araştırın herkeste varsa fix gelecektir kesinlikle.
matadoria Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Aralık 2017 Mesajlar 2.016 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Hatay :) Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Electrical Automation Profil Kapağı 1525868904 8 Ekim 2018 #13 Silinen üye dedi: bence 8gb ram pubg için yetersiz en azından ultra için Genişletmek için tıkla... Ben aylarca 8GB RAM ile aynı ayarlarda oynadım bu oyunu. Hiç bir zaman RAM'den kaynalık bir drop ya da sıkıntı yaşamadım. CanYksl dedi: bütün ayarları lowa alsam da değişen bir şey yokki. :/ Genişletmek için tıkla... Dostum bizim sistemler için en ideal ayarlar zaten bizdeki ayarlar. Ayar düşürürsen daha beter oluyor.
Silinen üye dedi: bence 8gb ram pubg için yetersiz en azından ultra için Genişletmek için tıkla... Ben aylarca 8GB RAM ile aynı ayarlarda oynadım bu oyunu. Hiç bir zaman RAM'den kaynalık bir drop ya da sıkıntı yaşamadım. CanYksl dedi: bütün ayarları lowa alsam da değişen bir şey yokki. :/ Genişletmek için tıkla... Dostum bizim sistemler için en ideal ayarlar zaten bizdeki ayarlar. Ayar düşürürsen daha beter oluyor.
CanYksl Hectopat Katılım 8 Ekim 2018 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2018 #14 matadoria dedi: Ben aylarca 8GB RAM ile aynı ayarlarda oynadım bu oyunu. Hiç bir zaman RAM'den kaynalık bir drop ya da sıkıntı yaşamadım. Dostum bizim sistemler için en ideal ayarlar zaten bizdeki ayarlar. Ayar düşürürsen daha beter oluyor. Genişletmek için tıkla... evet aynen öyle inanki ekran kartını zorlamamız lazım ayar düşürünce gpu kullanımı dahada düşüyor.
matadoria dedi: Ben aylarca 8GB RAM ile aynı ayarlarda oynadım bu oyunu. Hiç bir zaman RAM'den kaynalık bir drop ya da sıkıntı yaşamadım. Dostum bizim sistemler için en ideal ayarlar zaten bizdeki ayarlar. Ayar düşürürsen daha beter oluyor. Genişletmek için tıkla... evet aynen öyle inanki ekran kartını zorlamamız lazım ayar düşürünce gpu kullanımı dahada düşüyor.
matadoria Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Aralık 2017 Mesajlar 2.016 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Hatay :) Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Electrical Automation Profil Kapağı 1525868904 8 Ekim 2018 #15 Şuan için beklemek lazım dostum. Bizim düzeltme şansımız yok dediğim gibi. Yeni bir güncellemeyi bekleyeceğiz.
Şuan için beklemek lazım dostum. Bizim düzeltme şansımız yok dediğim gibi. Yeni bir güncellemeyi bekleyeceğiz.
CanYksl Hectopat Katılım 8 Ekim 2018 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2018 #16 matadoria dedi: Şuan için beklemek lazım dostum. Bizim düzeltme şansımız yok dediğim gibi. Yeni bir güncellemeyi bekleyeceğiz. Genişletmek için tıkla... Umuyorum öyledir.
matadoria dedi: Şuan için beklemek lazım dostum. Bizim düzeltme şansımız yok dediğim gibi. Yeni bir güncellemeyi bekleyeceğiz. Genişletmek için tıkla... Umuyorum öyledir.