MSI GTX 1070 - i5 6600K 4,5GHz 1440P Oyun Testleri

Merhaba. Sistemde hangi monitörü kullanıyorsunuz acaba?

Hocam bende bu sistemi toplamayı düşünüyorum. Sizce nasıl sistem ? Birde çözünürlüğü DSR ile mi arttırdınız ? DSR deneyimi nasıl hocam ?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.JPG
    57,9 KB · Görüntüleme: 141
Hocam bende bu sistemi toplamayı düşünüyorum. Sizce nasıl sistem ? Birde çözünürlüğü DSR ile mi arttırdınız ? DSR deneyimi nasıl hocam ?

Daha iyi bir sistem toplanabilir. Z170 yongalı anakarta i7 6700 dengesiz olmuş. Overclock yapmayacaksan h170 veya b150 yongalı anakartlara bakabilirsin.
DSR konusuna gelirsek: Şuanki monitörümde DSR ile hiçbir fark gözlemleyemiyorum. Düşük çözünürlükte, yüksekten daha az FPS aldığım için mecburiyetten 2K veya 4K'da oynuyorum. Gerçek deneyim yaşamak istiyorsan gerçek piksel barındıran 2K monitör almalısın. Fakat 1080P'de işini fazlasıyla görecektir.

Hocam ileride yani 1 2 sene sonra K ibareli işlemciye geçiş yapacağım o yüzden Z170 yongalı anakart tercih ettim. Zaten O.C olmayan anakart ve USB 3.1, USB Type-C, İyi ses kartlı, 2400 MHZ RAM destekli anakartlar 350-400 TL'den aşağı değil. İleride sıkıntı yaşamaktansa 50-100 TL fazla verip rahat ederim. Ama uyumsuz olur mu bilmiyorum. O konuda bilgin varsa yorumunu bekliyorum. 4800 TL bütçeye en iyi bunu toplayabildim.
Bende 1080P monitör alacağım ama genelde oyunlarımı 4k TV'de oynayacağım yine de bazı zamanlar monitörüde kullanırım.

Uyumsuzluk yok

Bu arada ekran kartımda Coil Whine çıktı. Öyle bi söyleyeyim dedim. Değiştirmeyi düşünmüyorum çünkü Amazon'dan aldım

Uyumsuzluk yok

Bu arada ekran kartımda Coil Whine çıktı. Öyle bi söyleyeyim dedim. Değiştirmeyi düşünmüyorum çünkü Amazon'dan aldım
Teknoloji biraz şans işi hocam ya anladım bunu. İnşallah başka sorunları çıkmaz.

Oyunlar güncel değil yada orjinal değil sanırım. Güncellerseniz muhtemelen bir çoğunda FPS artışını göreceğinizi düşünüyorum. Bu arada hayırlı olsun.

Oyunlar güncel değil yada orjinal değil sanırım. Güncellerseniz muhtemelen bir çoğunda FPS artışını göreceğinizi düşünüyorum. Bu arada hayırlı olsun.

Oyunlar 2K'da test edildi nede böyle bir kanıya vardınız anlamadım. GTA 5 hariç hepsi Steam'den yeni indirilmiştir. İşlemcinin voltajını dün tekrar ayarladım. Bir önceki 4,5 testimden 100 puan daha fazla aldım Extreme Tuning'den. Yani daha doğrusu 4,5 GHz'den tam performans alamamışım ilk yaptğımda. Şu anda 5FPS artış gözlemlendi.
Toplam ne kadar tuttu

Ekran kartı 1580, sistem toplamda 3900.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…