MSI GTX 1070 sistem kasa önerisi

Bana kalırsa NZXT para tuzağı. Tamam kaliteli ona laf yok fakat o fiyattan daha düşüğüne hem kaliteli hem de neredeyse aynı özellikte belki de daha güzel olan kasalar var. TT Core V31,51 veya X31 gibi.

Önerdiğiniz kasa çok ama çok hoşuma gitti zaten hep aklımda olan kasa buydu fakat kablolama biraz sıkıntılıymıs içi dar olmadığı için. Technopat inceleme video su vardı orda izlemiştim bide biraz küçük donanım içinmiş. Yoksa çok hoşuma giden bir kasa ama sıkıntı yaşarmıyım korkusu var.

Bana kalırsa NZXT para tuzağı. Tamam kaliteli ona laf yok fakat o fiyattan daha düşüğüne hem kaliteli hem de neredeyse aynı özellikte belki de daha güzel olan kasalar var. TT Core V31,51 veya X31 gibi.
Güzel kasalarmış teşekkür ederim fakat güç kaynağımnın ayrı bi bölümde olması daha sağlıklı değil mi sorun çıkarırmı acaba

Önerdiğiniz kasa çok ama çok hoşuma gitti zaten hep aklımda olan kasa buydu fakat kablolama biraz sıkıntılıymıs içi dar olmadığı için. Technopat inceleme video su vardı orda izlemiştim bide biraz küçük donanım içinmiş. Yoksa çok hoşuma giden bir kasa ama sıkıntı yaşarmıyım korkusu var.

Güzel kasalarmış teşekkür ederim fakat güç kaynağımnın ayrı bi bölümde olması daha sağlıklı değil mi sorun çıkarırmı acaba
Herhangi bir sorun çıkartmaz.

Selamun aleyküm. Eğer anakartın rengi siyah - kırmızı ise dark n 10 daki fanlar hoş durmayabilir (herkesin zevkine bağlı tabii) o yüzden aerocool aero 800 onerebilirm 5 fan yuvası mevcut 4 fan beraberinde geliyor yani tam sıvı soğutma için yer kalıyor kötü yorumunu görmedim fiyatı da mâkul

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı