Bildiğim kadarıyla 5 yıl garanti veriyor Zotac. Neden önermiyorsunuz ?Zotac önermiyorum. Ücret farkı sonradan kat kat çıkabiliyor.
Aynı sorunlar MSI ve Asus'ta da olabiliyor. Nedense kim bir sorun yaşarsa markayı hiç bir yerde önermiyor. Çevremdeki çoğu kişi ve ben Zotac Marka ekran kartları kullanıyoruz. Ve çok memnunuz daha kimsede bir sıkıntı olmadı. Ama isteyen Ejderha'ya ışığa 50 MHz fazlaya ekstra para verebilir yine de.Zotac GTX 1070 ve GTX 1080 Ti deneyimlerim ve bu zamana kadar en çok arıza oranına dayanıyor söylemlerim. Arıza dışında yüksek ısı problemi de var.
Uzun ömürlü olması açısından Zotac dışında bir markaya yönelmenizi öneririm.
Armor'da ejderha olmadığını biliyorum. Sadece Zotac'ın diğer markalardan geri kalır bir yönü yok. Aynı GPU görünüş bakımından zenginleştirilerek ekstradan bir sürü para alınıyor. Buna dikkat çekmek istedim.Diğer markalarda problem çıkmıyor gibi bir durum yok ortada. Arıza oranının çok daha yüksek olduğunu belirttim. Her ürünü sorunlu da demedim.
Ayrıca Armor'da ejderha yok.
Hocam sizi de uzun zaman sonra ilk defa görmek çok güzelArmor modelini önermem. Bahsettiğiniz kart 1060 olsaydı olabilirdi. Özellikle 400 TL fark vermenizi asla önermem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.