MSI GTX 1070 Ti Armor vs Zotac GTX 1070 Ti AMP

Herofire

Hectopat
Daha fazla  
İkisinin arasında 400 TL civarı bir fark var.
O kadar para vermeye değer mi FPS ve sıcaklık bakımından?

Son düzenleyen: Moderatör:
Zotac önermiyorum. Ücret farkı sonradan kat kat çıkabiliyor.

MSI'ın nispeten alt klasman Armor serisi yerine Zotac AMP serisini tercih ederim. Zotac'ın bu modeli kalite olarak gayet kaliteli ve sağlam bir yapı ile geliyor. Arka plakası da gayet sağlam bir bütünlük katıyor. Arada önemli fiyat farkı da varmış. Sonuçta iki ürün de garantili. Neden masraf çıkarsın ki sonradan. MSI'ın özel soğutmalı üst seviye kartlarında da bir sürü problem çıkabiliyor. Isınan, yanan, bozulan kartlar artık yavaş yavaş eskide kaldı. Rahatlıkla tercih edilebilir Zotac. Ama fan kalitesi genel anlamda biraz düşük oluyor Zotac'ın. Bu durum bu modelde nasıldır, bilemiyorum.

Zotac GTX 1070 ve GTX 1080 Ti deneyimlerim ve bu zamana kadar en çok arıza oranına dayanıyor söylemlerim. Arıza dışında yüksek ısı problemi de var.
Uzun ömürlü olması açısından Zotac dışında bir markaya yönelmenizi öneririm.

Zotac GTX 1070 ve GTX 1080 Ti deneyimlerim ve bu zamana kadar en çok arıza oranına dayanıyor söylemlerim. Arıza dışında yüksek ısı problemi de var.
Uzun ömürlü olması açısından Zotac dışında bir markaya yönelmenizi öneririm.
Aynı sorunlar MSI ve Asus'ta da olabiliyor. Nedense kim bir sorun yaşarsa markayı hiç bir yerde önermiyor. Çevremdeki çoğu kişi ve ben Zotac Marka ekran kartları kullanıyoruz. Ve çok memnunuz daha kimsede bir sıkıntı olmadı. Ama isteyen Ejderha'ya ışığa 50 MHz fazlaya ekstra para verebilir yine de.

Diğer markalarda problem çıkmıyor gibi bir durum yok ortada. Arıza oranının çok daha yüksek olduğunu belirttim. Her ürünü sorunlu da demedim.
Ayrıca Armor'da ejderha yok.

Diğer markalarda problem çıkmıyor gibi bir durum yok ortada. Arıza oranının çok daha yüksek olduğunu belirttim. Her ürünü sorunlu da demedim.
Ayrıca Armor'da ejderha yok.
Armor'da ejderha olmadığını biliyorum. Sadece Zotac'ın diğer markalardan geri kalır bir yönü yok. Aynı GPU görünüş bakımından zenginleştirilerek ekstradan bir sürü para alınıyor. Buna dikkat çekmek istedim.
Armor modelini önermem. Bahsettiğiniz kart 1060 olsaydı olabilirdi. Özellikle 400 TL fark vermenizi asla önermem.
Hocam sizi de uzun zaman sonra ilk defa görmek çok güzel🤗🤗

Zotac kartların 1000 serisinde sorunları cidden vardı. Zotac GTX 770 kullanan ve memnun birisi olarak yazıyorum bunu. Sonrasında sorunlar toparlandı biraz. Ancak ne derecede düzelmiştir bilemem. Fiyatları aynı olsaydı farklı modellere yönelin derdim. Ancak dolar kuru ve piyasadaki fiyatları göz önünde bulundurursak, hayır Armor modeline 400 TL fazladan vermeyin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı