jokerthehrly
Centipat
Merhabalar 2. el 1.5 yıl garantisi bulunan MSI Gaming X 1080 modelini GET ile satın aldım sahibinden aracılığıyla.
Ekran kartındaki güç girişleri bu şekilde.
PSU'daki güç cıkısı bu şekilde.
PSU'nun güç değerleri.
Elimdeki PSU'nun işlemciye ve ekran kartına 372W cıkışı bulunmakta, ekran kartı 180W tüketmekte. İşlemcim R5 3600 PSU'nun ekran kartındaki pin girişlerini doldurmak için bunu almayi düşünüyorum.
Ürün linki: Alfais 4302 Pci e 8 Pin (6+2) 2X Pci-e Ekran Kartı Power Çoklayıcı Kablosu
Bu coklayici kabloyu alsam işimi görür mü? Sorumun cevabini tam olarak bilmediğim için boyle bir konu acıyorum.
Mevcut elimde bulunan PSU beslemeye yetmez diyorsaniz yeni bir PSU siparişi vereceğim, yardımlarınızı bekliyorum, iyi forumlar.
cevap verebilecek birisi yokmu?
bilgisi olan bir arkadaş el atabilirmi iyi forumlar.
Ekran kartındaki güç girişleri bu şekilde.
PSU'daki güç cıkısı bu şekilde.
PSU'nun güç değerleri.
Elimdeki PSU'nun işlemciye ve ekran kartına 372W cıkışı bulunmakta, ekran kartı 180W tüketmekte. İşlemcim R5 3600 PSU'nun ekran kartındaki pin girişlerini doldurmak için bunu almayi düşünüyorum.
Ürün linki: Alfais 4302 Pci e 8 Pin (6+2) 2X Pci-e Ekran Kartı Power Çoklayıcı Kablosu
Bu coklayici kabloyu alsam işimi görür mü? Sorumun cevabini tam olarak bilmediğim için boyle bir konu acıyorum.
Mevcut elimde bulunan PSU beslemeye yetmez diyorsaniz yeni bir PSU siparişi vereceğim, yardımlarınızı bekliyorum, iyi forumlar.
cevap verebilecek birisi yokmu?
bilgisi olan bir arkadaş el atabilirmi iyi forumlar.
Son düzenleme: