Satılık MSI GTX 1080 Gaming X ve ASUS VG248QE 144 Hz 1ms monitör

Makaleler
4
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller. 2016 yılında Vatan'dan aldığım MSI GTX 1080 Gaming X ekran kartımı satıyorum RTX 4070 ya da 4070 Ti alacağımdan dolayı.
Karta hiç OC yapılmamıştır ve sadece oyun için hava akışı iyi olan bir kasada kullanılmıştır. Fan curve ayarı dahi vermedim sıcak çalışmadığı için. Yaklaşık bir ay kadar önce fan temizliğini ve termal macun değişimini değişimini yaptım Arctic MX-6 ile. Bakım yaptıktan sonra sosyale bir konu da açmıştım oradan sıcaklık değerlerini inceleyebilirsiniz. Konum pazar gününe kadar Eskişehir daha sonra Şanlıurfa. Kutusu mevcuttur. Vatan'da fatura kaydı var müsait olduğumda Vatan'a gidip faturasını da atabilirim. Ekran kartıma her türlü kefilim ve mining de olmadığı için fiyat pazarlıksız 4000 TL'dir.

GPU KUTU2.jpg

GPU KUTU.jpg

GPU1.jpg

GPU2.jpg

GPU3.jpg

Monitöre gelirsek. Onu da yine Vatan'dan almıştım aynı zamanda. Geçen yıl ben uyurken elektrik gidip gelmesinden kaynaklı normalde gözükmeyen ancak simsiyah ekranda gözüken şeffaf iki adet beyaz çizgi var. Yıllardır böyle kullanıyorum ve herhangi bir sıkıntısı da yok. Oyunlarda, web surfing yaparken ve Office üzerinde çalışırken çizgiler gözükmüyor. Fotoğraf ile belli olmadığı için ve dediğim gibi sadece simsiyah paint ekranı gibi yerlerde belli olduğu için atamadım. Ayrıca oyunların giriş ekranındaki siyah ekranda dahi o çizgiler belli olmuyor. Merak edenler olabilir parlaklık da en fazla 25 seviyesinde kullanıldı ömrünü doldurmaması için. Monitör fiyatı bu yüzden piyasa muadillerine göre uygun tutularak 1500 TL pazarlıksızdır. Monitör kutusu da beyaz köpüğüyle beraber mevcuttur.

MONİTÖR.jpg

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı