MSI GTX 1080 Gaming X, Corsair Spec 04.Ekran kart modeli belirtebilir misiniz?
Aynı zamanda kasa modelinizi.
Kartınızın modeli ve soğutması gayet iyi bana kalırsa kasanızın hava akışı sanırım çok iyi değil. İçine ekstra fan dahil edin yada yan kapağı açın öyle test edin belirgin bir şekilde sıcaklık düşüyor mu onu test edin derim. Ekran kartlarında termal macun değiştirmek çok kolay değil. İlla alacaksanız termal macun Arctic MX-4 öneririm.MSI GTX 1080 Gaming X,
Youtube’da izledim de çok zor gelmedi. Sadece temizlemesi zor gibi.Kartınızın modeli ve soğutması gayet iyi bana kalırsa kasanızın hava akışı sanırım çok iyi değil. İçine ekstra fan dahil edin yada yan kapağı açın öyle test edin belirgin bir şekilde sıcaklık düşüyor mu onu test edin derim. Ekran kartlarında termal macun değiştirmek çok kolay değil. İlla alacaksanız termal macun Arctic MX-4 öneririm.
Evet. Bir tane kendi fanı vardı onu arkaya egzoz olarak taktım diğer ikisi kasaya hava veriyor.Fanların yönünü doğru ayarladın mı?
Kasa değişirse sıcaklık düşer bana göre kısa vadede değişecekse termal macun değiştirmeyi sonraya bırakın.Youtube’da izledim de çok zor gelmedi. Sadece temizlemesi zor gibi.
Kasayı zaten değiştireceğim. Kablolamayı düzgün yapmama rağmen, iki tane fan takmama rağmen soğumuyor kasa.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.