MSI GTX 1080 Ti Seahawk 1000 TL Custom Sıvı Soğutma Kurmak

Fiyati yaklasik 340-350 TL. Bir de sadece pompa diyor. Bildigim kadariyla emim degilim ama bu pompanin tepesine bir baslik gecirip, bir delikten rezervuardan gelen sivi iceriye alinip, pompalanip diger delikten bloklara gitmesi gerekiyor. Yani bunu degil de 90-100€ olan modelleri almaniz gerekiyor. Dedigim gibi emin degilim ama tahminim bu yonde.

Ayrica sitede yazan fiyata kargo ve %20 gumruk vergisini ilave edin.

Evet yukarıda ben de bahsettim bu ayrı parçaların olup olmayacağı konusundaki kuşkumdan. Zaten en kötü ihtimal EK-XRES 140 Revo D5 PWM Pompa / Rezervuar Kit - Modifiye Malzemecisi rezervuar+pompa birleşik gelen ürünü satın alıp yanına da 360'lık bir radyatör alıp kapatabilirim bu işi, gerisi rakorlar ve hortumlar fakat ben pompanın üstündeki rezervuar attığım resimdeki gibi olabildiğince büyük olsun istiyorum ve bu şekilde ayrı ayrı satın alınırsa yukarıda linkini verdiğim üründen daha ucuza geleceğinden eminim. (montaj için bahsettiğimiz farklı aparatlar yoksa) Erkan hocamı veya bilgili arkadaşları bekliyorum yoksa aldığım sistemi kuramayacağım...

Amaciniz sadece sistemi calistirmak ve butce icerisinde kalmak mi? Yoksa rezervuar buyuk olsun pompa ilerde CPU icinde yeterli olsun, şık gorunsun mü?

İstediginiz gibi uzun rezervuarlar 200 TL'ye bulunabiliyor.

Amaciniz sadece sistemi calistirmak ve butce icerisinde kalmak mi? Yoksa rezervuar buyuk olsun pompa ilerde CPU icinde yeterli olsun, şık gorunsun mü?

İstediginiz gibi uzun rezervuarlar 200 TL'ye bulunabiliyor.
Amacım hem bütçe içerisinde kalıp hemde dediğiniz gibi rezervuar büyük olsun pompa ilerde CPU için de yeterli olsun, şık görünsün. Bütçem 1100TL'ye kadar küsüratlı olabilir tabii.

Amacım hem bütçe içerisinde kalıp hemde dediğiniz gibi rezervuar büyük olsun pompa ilerde CPU için de yeterli olsun, şık görünsün. Bütçem 1100TL'ye kadar küsüratlı olabilir tabii.
Bu bütçeye bunun yapılabileceğinden eminim cidden. Sadece bu işin eri birisine ihtiyacım var yoksa yol almam imkansız...

Son düzenleme:
Evet arkadaşlar, son zamanlarda Technopat'ı özlüyor olsam da, sık aktif olamıyorum maalesef.

Siz bayağı araştırmışsınız okuduğum yorumlardan anladığım kadarıyla.
Sizin takıldığınız noktalar neler, hangi konuda yardıma ihtiyacınız var?

1200 TL butce icerisinde kalarak kurmak istiyor.

Gerekli malzeme listesini istiyor sanirim.

Hocam öncelikle 1000TL bütçem var 1100TL’ye kadar küsüratlı olabilir. Şu an mobilim fakat en başta belirttiğim sorularımı tekrar dile getirmeye çalışacağım.

Kasam NZXT H440 bu kasa için yapmak istediğim kurulumu resimde gösterdim. Radyatörü ileriye yatırım olsun diye (seneye işlemciyi de soğutacağım) 360’lık radyatör tercih ettim ve kalınlığı da sıkıntı olabileceğinden 38mm yerine 26mm’lik EKWB SE 360’lık modeli düşündüm.

Şimdi asıl mevzu rezervuar ve pompa. Attığım resimdeki gibi rezervuarın olabildiğince uzun olmasını istiyorum ve seneye de işlemciyi soğutacağımdan kaliteli ve güçlü bir pompa istiyorum.

Kafamdaki en büyük soru ben uzun bir rezervuar ve D5 bir pompa seçsem bunların birbiriyle uyum sıkıntısı olur mu veya harici satın almam gereken aparatlara ihtiyacım olur mu ?

Geriye hortum ve rakorlar kalıyor akrilik boru maliyetli ve zor bir iş olduğundan hiç girmeyeceğim o işe şimdilik ve yumuşak boruyla devam edeceğim.

Montaj konusunda da hiçbir fikrim yok bu konuda da yardımınızı istemek durumundayım.

Seçmem gereken parçalar ve nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmiyorum bu konu hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim.

Konuya şimdi hakim oldu.
Ayak üstü yolda ilerlerken sadece yorumlara yoğunlaştığımdan konuyu es mi geçtim ne yaptım bir an. İnsan bazen istemeden de teolleşebiliyormuş

Kartınız zaten sıvı bloklu olduğu için bütçeniz yeterli gelecektir sanırım. (Çoktandır fiyat araştırması yapmıyorum da.)
Ben az biraz araştırıp dönüş yapacağım, fakat siz de bu arada akrilik boru işleme videoları izleyin, belki akrilşk yapmaya karsr verirsiniz. Akrilik borunun görseli bi' başkadır çünkü.
Size akrilik boruları bükmek, kesmek için gerekli takım edabatı gönderebilirim. Tabii geri yollamanız koşuluyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…