MSI GTX 1650 bir fanı dönmüyor

ali kesgin

Hectopat
Daha fazla  
Hepinize sevgiler arkadaşlar, bugün ilginç bir olayla karşılaştım. MSI GeForce GTX 1650 ekran kartımın bir fanının dönmediğini fark ettim. OC vs yapmadım Experience önerdiği ayarlarda oyun oynuyorum oyunlarda takılma kasma dahi yok, sadece hiçbir şekilde çalışmaması beni üzdü. Tozunu aldım güç kablosunu çıkarıp taktım ama nafile. Garantiye gönderirsem kullanıcı hatası olmadığı halde ücret alırlar mı? Kartımı ne açtım ne kartta oynamalar yaptım.
Not: Sistemin boş hali.

IMG20210501012323.jpg

Hepinize sevgiler arkadaşlar, bugün ilginç bir olayla karşılaştım. MSI GeForce GTX 1650 ekran kartımın bir fanının dönmediğini fark ettim. OC vs yapmadım Experience önerdiği ayarlarda oyun oynuyorum oyunlarda takılma kasma dahi yok, sadece hiçbir şekilde çalışmaması beni üzdü. Tozunu aldım güç kablosunu çıkarıp taktım ama nafile. Garantiye gönderirsem kullanıcı hatası olmadığı halde ücret alırlar mı? Kartımı ne açtım ne kartta oynamalar yaptım.
Not: Sistemin boş hali.

Eki Görüntüle 1001108
Bence almazlar, sonuçta hiç açılmamış.

Bence almazlar, sonuçta hiç açılmamış.

Birazcık korkuyorum sanırım kendime kızıyorum acaba ben mi bir şey yaptım diye de fakat en fazla ne yapabilirim ki? Oyunda Max ayarları açsam ya kasar ya oyundan atar bir şey yapar dönmemesi beni çok korkutuyor yaktım diye de yaksam oyunu akıcı bir şekilde açmaz haksız mıyım?

Birazcık korkuyorum sanırım kendime kızıyorum acaba ben mi bir şey yaptım diye de fakat en fazla ne yapabilirim ki? Oyunda maksimum ayarları açsam ya kasar ya oyundan atar bir şey yapar dönmemesi beni çok korkutuyor yaktım diye de yaksam oyunu akıcı bir şekilde açmaz haksız mıyım?
Hocam sakin olunuz, burada anormal bir durum var: Eğer fanlar "sıfır sessizlik" özelliği var ise belirli bir sıcaklığı aşmadığı müddetçe çalışmaz ama "ikisi de çalışmamalı" bu yüzden bu seçeneği eledim. Bu yüzden kartta bir sorun var tahminimce gönderin tespit edip onarsınlar. Ayrıca fanlara O.C yapmadığınız müddetçe (ki her fana da yapılmaz) yakamazsınız. Yani içiniz rahat olsun gönderin gitsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı