Çözüldü MSI GTX 1650 oyunlarda render sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

359382

Hectopat
Merhaba, GTX 1650 kullanıcısıyım ve yaklaşık 1 haftadır falan oynadığım bütün oyunlarda grafiklerin en yüksekte olmasına rağmen benden azıcık uzaktaki nesneler çamur gibi görünüyor. Driver'ları silip yüklemeyi bile denedim ama sorun devam ediyor.
Tüm oyunlarda grafikleri en yükseğe almama rağmen hâlâ aynı.
Format attıktan sonra böyle oldu.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    208 KB · Görüntüleme: 120
  • 2.png
    2.png
    761,1 KB · Görüntüleme: 120
  • 3.png
    3.png
    357,6 KB · Görüntüleme: 105
  • 4.png
    4.png
    211,9 KB · Görüntüleme: 100
  • 5.png
    5.png
    543,9 KB · Görüntüleme: 105
Çözüm
Tam olarak bir sorun olduğu söylenemez oyundan oyuna değişen bir şey. Sorunun benim ekran kartım ile alakası olmadığını öğrendim.
Sorunu şu şekilde çözdüm: Örnek olarak GTA da grafikleri Ultra'dan High'a alınca sorun düzeldi ve Motion blur gitti. Diğer oyunlarda ise sorun tamamen oyun ile alakası var.
Tam olarak bir sorun olduğu söylenemez oyundan oyuna değişen bir şey. Sorunun benim ekran kartım ile alakası olmadığını öğrendim.
Sorunu şu şekilde çözdüm: Örnek olarak GTA da grafikleri Ultra'dan High'a alınca sorun düzeldi ve Motion blur gitti. Diğer oyunlarda ise sorun tamamen oyun ile alakası var.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı