MSI GTX 1660 Super servis sıvı teması var diyor

ssametaslan

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar.
Ağustos 2022 tarihinde aldığım ekran kartım bozuldu. MSI yetkili servisi olan ServisPoint'e kartımı teslim ettim 17.gün bana ekran kartımın sıvı temasına bağlı çürüyen komponentler gözlemlendiğini, sıvı teması sebebiyle birçok komponent kısa devre olduğunu ve garanti dışı kaldığını söylüyorlar.
Benim kasam kapalı bir şekilde dolabın içerisinde hava alacak şekilde durmaktaydı hiçbir şekilde sıvı teması olmadı. Nasıl bir yol izlemeliyim sıvı teması olduğunu söyleyip geçiştirdiler. Eğer sıvı teması olsaydı hiçbir şekilde reddetmez ve buraya yazarak kimsenin vaktini almazdım. Servisin göndermiş olduğu fotoğrafları ekliyorum ve yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.

602-V375-706SB2205016806 (1).JPEG
602-V375-706SB2205016806.JPEG

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıcaktan yanmış gibi duruyor sanki.
önde 4 fan var arkada 2 tane egzoz fanı var Klimalı odada kasamın sıcaklığı 50 dereceyi geçmiyor Kendim Bilgisayar Mühendisiyim günde 3-4 saat kullanıyorum İşten geldikten sonra akşamları gerçekten Müşteri memnuniyeti sıfır adamı keriz yerine koyuyorlar.

önde 4 fan var arkada 2 tane egzoz fanı var Klimalı odada kasamın sıcaklığı 50 dereceyi geçmiyor Kendim Bilgisayar Mühendisiyim günde 3-4 saat kullanıyorum İşten geldikten sonra akşamları gerçekten Müşteri memnuniyeti sıfır adamı keriz yerine koyuyorlar.
Tüketici hakem heyetine başvurun bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı