MSI GTX 1660 Super Ventus XS nasıldır?

Kronik sorunlu, soğutması kötü diyenler var da tam olarak emin olamadım.

Beğendiysen ve bütçene uyuyorsa alır geçersin, ısınma sorunları çözülecek olaylar. İşlemciyi soğutmak burada daha önemli ona güzel bir soğutucu al yoksa hem kendisini hem diğer parçaları fazla ısıtır.

Beğendiysen ve bütçene uyuyorsa alır geçersin, ısınma sorunları çözülecek olaylar. İşlemciyi soğutmak burada daha önemli ona güzel bir soğutucu al yoksa hem kendisini hem diğer parçaları fazla ısıtır.

Hep iyi diyorlar bir de yorumlarda 76 dereceyi geçmiyor veya ısınıyor falan diye anlamadım nasıl bir kartta o yüzden açtım konuyu.

Ventus serisi ekran kartı kullanıyorum şu an. Kasam cidden hava akışı konusunda berbat olmasına rağmen 40 derece havada bile en fazla 75 derece oluyor. Kışın genelde 65 derecelerde.

İyi dedim hocam. Şu anki durumda güzel yakalamışsınız. Bende aynı sistemin RX 5500 XT'li versiyonunu işlemcinin tray olmayan halini RAM'leri SSD'yi ve değiştirip almak isterdim. Birkaç bir şey daha değiştirirdim belki.

Benim için 250GB yeterli hocam sizce değer mi bu sistem için bu fiyat?
Ventus serisi ekran kartı kullanıyorum şu an. Kasam cidden hava akışı konusunda berbat olmasına rağmen 40 derece havada bile en fazla 75 derece oluyor. Kışın genelde 65 derecelerde.

Hangi oyunları oynuyorsunuz?

Benim için 250GB yeterli hocam sizce değer mi bu sistem için bu fiyat?

Hangi oyunları oynuyorsunuz?

Apex, R6, RDR 2 gibi ekran kartına abanan oyunlar oynuyorum. Ventus soğutması gayet başarılı. Isı bloğu bütün yüzeye temas ediyor. Açıkta 1 tane bile VRAM yok. Hatta çok fazla OC de denedim ama bana mısın demiyor. Yaz ayında en fazla 77 gördüm sanırım o da kasamda sadece 1 tane fan vardı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı