MSI GTX 1660 Ti Armor OC sıcaklık değerleri

Mertflag

Decapat
Yaklasık 6 ay önce sıfır aldım. MSI GTX 1660 Ti Armor OC modelini. Full ayarlarda Rust oynarken 73 dereceyi gördüm en fazla ideal mı? Yoksa daha düşük olması mı lazım. Kasam Frisby 9280. Bu sıcaklığı nasıl düşürebilirim acaba? Fabrika cıkıslı OC yapılmış bir ekran kartı olmasının bir etkisi var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıcaklık değerleri gayet normal. Düşürmek istersen kasanın ön paneli ya da yan camı çıkarabilirsin, kasanın hava akışı yeterli değil.

Diğer AAA oyunlarında 79 dereceyi geçmiyorsa çok iyi.

Yeni seri Armor'larda ısınma sorunu yok diye biliyorum.
73 derece kasaya bakılır ise kabul görebilecek bir değer ancak AMD tarafında çekilen gücü hesaba katınca ısınma sorunu ortaya çıkıyor. Haklı olma yanınız var, yenileri hakkında bi' bilgim olmadı. Bir kaynak var ise alabilir miyim? Böyle bir bilgi var ise ben de ezbere yorum yapmam. Kendim kullandığım model de RX 570 MSI Armor.

MSI düzeltmiştir diye umuyorum.

Benim işlemcim stok fanda 85 dereceydi aynı oyunda Full ayarlarda. Arctic Freezer'e sports Duo taktım aynı oyunda 58'in üstüne çıkmıyor. Kasanın hava akışı kötü olsa işlemcide yüksek olurdu sanırım benim fikrimce fabrika çıkışı overclocklu olduğu icin 73 dereceleri görüyor ama kasayı değiştirmeye kalksam ne alabilirim ya da Gaming X modeli falan kullansaydım 65 dereceleri görür müydüm ?

Bir kaynak var ise alabilir miyim?
Herhangi bir kaynak yok aslında, tamamen kendi gözlemlerime dayanarak söyledim Youtube üzerinde bazı karşılaştırma videoları var. Kartın sıcaklıkları neredeyse Gaming X modeli ile aynı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1. Armor serisi zaten ısınan MSI modelidir.
  2. Kasanızın hava akışı oldukça kötü.
  3. Fabrika çıkışlı O.C modelleri biraz daha fazla voltaj çekmekte, undervolt yapınız.

Benim işlemcim stok fanda 85 dereceydi aynı oyunda Full ayarlarda. Arctic Freezer'e sports Duo taktım aynı oyunda 58'in üstüne çıkmıyor. Kasanın hava akışı kötü olsa işlemcide yüksek olurdu sanırım benim fikrimce fabrika çıkışı overclocklu olduğu icin 73 dereceleri görüyor ama kasayı değiştirmeye kalksam ne alabilirim ya da Gaming X modeli falan kullansaydım 65 dereceleri görür müydüm?
Diğer aaa oyunlarında 79 dereceyi geçmiyorsa çok iyi.

Benim işlemcim stok fanda 85 dereceydi aynı oyunda Full ayarlarda. Arctic Freezer'e sports Duo taktım aynı oyunda 58'in üstüne çıkmıyor. Kasanın hava akışı kötü olsa işlemcide yüksek olurdu sanırım benim fikrimce fabrika çıkışı overclocklu olduğu icin 73 dereceleri görüyor ama kasayı değiştirmeye kalksam ne alabilirim ya da Gaming X modeli falan kullansaydım 65 dereceleri görür müydüm?
Sıcaklık değerleri gayet normal. Düşürmek istersen kasanın ön paneli ya da yan camı çıkarabilirsin, kasanın hava akışı yeterli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…