MSI GTX 1660 Ti ve i5 9300H

Wild0nes

Centipat
Bu bilgisayarı almak istiyorum. Sizce alınır mı? Ayriyeten size birkaç sorum olacaktı.
1- Bu bilgisayarı aldıktan sonra ileride bir gün yetersiz geldiğinde hangi işlemci ile değiştirebilirim?
2- 8 GB DDR4 2400HZ RAM var 8 GB RAM eklemeyi düşünüyorum, hangi RAM'ı almalıyım?
3- i5 9300H ve 1660 Ti ekran kartı ile uyumlu olur mu, sorun çıkartır mı?
4-Sizce bu bilgisayar bana sorunsuz 5 yıl yeter mi?
Amacım sadece oyun oynamak ama Ultra'da oynama gibi bir takıntım yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
1-İşlemciler Her Geçen Gün Daha İyisi Çıkıyor Ama Yakın Zamanda Almayı Düşünüyorsan AMD Ryzen 9 veya İntel i9 10.nesil çıkacak onlardan takabilirsin(işlemcin şuanlık iyi)

2-8 GB varmış fazladan 8 daha ekleyebilirsin ama bütçen varsa 32 GB ye kadar artırılabilirmiş (ginede sana kalmış)

3-İşlemci ve ekran kartı uyuşuyor sıkıntı olmaz

Bu bilgisayarı almak istiyorum. Sizce alınır mı?

Fiyatı aşırı pahalı.

1- Bu bilgisayarı aldıktan sonra ileride bir gün yetersiz geldiğinde hangi işlemci ile değiştirebilirim?

Laptoplarda soket sistemi yoktur. İşlemciyi değiştiremezsiniz.

2- 8 GB DDR4 2400HZ RAM var 8 GB RAM eklemeyi düşünüyorum, hangi RAM'ı almalıyım?

Fazladan 1 adet RAM soketi olması gerek. Alacağınız zaman konu açarsanız yardımcı olunur.

3- i5 9300H ve 1660 Ti ekran kartı ile uyumlu olur mu, sorun çıkartır mı?

Sorun çıkartmaz. Güzel bir ikili olurlar.

Alınır işini rahat görür oyunlarda takılma yapmaz.2.40GHz olduğuna bakma Turbo ile 3.20'lere çıkar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı