MSI GTX 1660S vs MSI Armor RX 580

Hocam bu şekil 2 tane ilan buldum hangisini önerirsiniz bir de ben LG24 gn 600-B monitör kullanıyorum FreeSync monitörde herkes DP kablo ile G-Sync aktif edersin diyor doğru mu?

Hangi model 1660S aldınız?

Ben bilgisayarcidan ürün almaya karşıyım. Birçok sebebi şu an yazamam. 2. El temiz alın geçin.

Sorma hiç ya neler gördüm. Gsync açabilirsen haber ver de bende açayım. Nasıl yapıldığını ne işe yaradığını hiç bilmiyorum. İlk defa 144 hz kullanıyorum desem yeridir. 😀
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buyrun hocam freesync gysnc nedir açıklayamam ama işinize çok yariycağından eminim benim monitorde açılabilir gözüküyor amazon yorumlarına baktım çoğu kişi açılabilir diyor.

Ben bilgisayarcidan ürün almaya karşıyım. Birçok sebebi şu an yazamam. 2. El temiz alın geçin.
Palit alıcam hocam tamamdır saolun

Sorma hiç ya neler gördüm. Gsync açabilirsen haber ver de bende açayım. Nasıl yapıldığını ne işe yaradığını hiç bilmiyorum. İlk defa 144 hz kullanıyorum desem yeridir. 😀
Hocam karttan memnunmusunuz ? Fps değerleri olarak neler oynadınız bu kartta ?

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buyrun hocam freesync gysnc nedir açıklayamam ama işinize çok yariycağından eminim benim monitorde açılabilir gözüküyor amazon yorumlarına baktım çoğu kişi açılabilir diyor.

Palit alıcam hocam tamamdır saolun

Hocam karttan memnunmusunuz ? Fps değerleri olarak neler oynadınız bu kartta ?

Şu oyunların hepsini +60 fps ile oynayabiliyorum. RDR 2 Medium high karışık sabit 60 fps. Vsync açık oynuyorum çünkü. BF 1 140 fps orta ayarlarda. GTA 5 Ultra ayarlarda redux moduyla beraber 60 fps sabit. Pubg 120 fps low medium ayarlarda. Ama işlemciyi i3 12100f tavsiye ederim imkanın varsa. Öbür türlü oyunları zor oynarsın bu şekilde.

Bende zaten RX 580i internet cafeden almıştım :D 2500 liraya verdi 1700ünü şimdi veriyim kalanını sonra veriyim dedim. Kart 1 hafta sonra bozuldu kalanını da sinirlendim vermedim arada bir arıyor nerdesin diye. Arasın dursun üçkağıtçı herif.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    74,7 KB · Görüntüleme: 24
Bende zaten RX 580i internet cafeden almıştım :D 2500 liraya verdi 1700U'nü şimdi vereyim kalanını sonra vereyim dedim. Kart 1 hafta sonra bozuldu kalanını da sinirlendim vermedim arada bir arıyor nerdesin diye. Arasın dursun üçkağıtçı herif

İnternet kafe kartı hayat kadınına benzer bence. Hayatta bulasmam. 2500'e satmaya kalkışmış bir de.

Şu oyunların hepsini +60 fps ile oynayabiliyorum. RDR 2 Medium high karışık sabit 60 fps. Vsync açık oynuyorum çünkü. BF 1 140 fps orta ayarlarda. GTA 5 Ultra ayarlarda redux moduyla beraber 60 fps sabit. Pubg 120 fps low medium ayarlarda. Ama işlemciyi i3 12100f tavsiye ederim imkanın varsa. Öbür türlü oyunları zor oynarsın bu şekilde.

Bende zaten RX 580i internet cafeden almıştım :D 2500 liraya verdi 1700ünü şimdi veriyim kalanını sonra veriyim dedim. Kart 1 hafta sonra bozuldu kalanını da sinirlendim vermedim arada bir arıyor nerdesin diye. Arasın dursun üçkağıtçı herif.
İşlemcim ölü soket ama memnunun hocam saolun herkese teşekkürler

İnternet kafe kartı hayat kadınına benzer bence. Hayatta bulasmam. 2500'e satmaya kalkışmış bir de.
hocam sahibindende 2 tane bilgisayarcı satıyor onun dışında diğer ilanlar nedense anlayamadım çok pahalı ne yapabilirim bu bilgisayarcıların hangisinde almalıyım yada almalımıyım bir akrabam bilgisayarcı onamı danışsam oda bulursa karta kar parası koyar ne yapsam acaba ? sizce ne yapmalıyım kafam çok karıştı

Son düzenleme:
İşlemcim ölü soket ama memnunun hocam sağ olun herkese teşekkürler

Hocam sahibindende 2 tane bilgisayarcı satıyor onun dışında diğer ilanlar nedense anlayamadım çok pahalı ne yapabilirim bu bilgisayarcıların hangisinde almalıyım ya da almalı mıyım bir akrabam bilgisayarcı onamı danışsam oda bulursa karta kar parası koyar ne yapsam acaba? Sizce ne yapmalıyım kafam çok karıştı

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...g-1660ti-3-fanli-gaming-kart-1108291187/detay buna bir yazın. Çok güzel karttir

1660s ile arasında kaç fps oynar hocam kasama sığarmı bu acaba ?

Bu kasayı kullanıyorum

metro exodus rdr 2 re village tarzı oyunlar için high ayarlarda gayet yeterli bence ssaolun bu öneri için

Son düzenleme:
1660S ile arasında kaç FPS oynar hocam kasama sığar mı bu acaba

S ile arasında devasa fark yok ancak aynı fiyatta sayılırlar. Uzunluğu 29cm o kartın. Ona göre pay biçin. Benim kasama (darkFlash pollux) ilk başta sigmacak gibi oldu sonra sıgdi.

S ile arasında devasa fark yok ancak aynı fiyatta sayılırlar. Uzunluğu 29cm o kartın. Ona göre pay biçin. Benim kasama (darkFlash pollux) ilk başta sigmacak gibi oldu sonra sıgdi.
Anladım hocam çok saolun iyi akşamlar

Hocam kasamın içi böyle sizce sığarmı tahmin gözüyle bakarsak psu yakında değistireceğim sığar gibi geliyor bana

Epeyden baktım yazıyormuş hocam gpu uzunlugu maksimum 31.5 yazıyor sığar değilmi ?

Dosya Ekleri

• 20220803_183321.jpg
    20220803_183321.jpg
    169,5 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
Anladım hocam çok sağ olun iyi akşamlar

Hocam kasamın içi böyle sizce sığar mı tahmin gözüyle bakarsak PSU yakında değistireceğim sığar gibi geliyor bana

Epeyden baktım yazıyormuş hocam GPU uzunlugu maksimum 31.5 yazıyor sığar değil mi?

Benimki ile aynı. Sigar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı