MSI GTX 750 Ti Düşük FPS Sorunu

bassholder

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, dün 750 Ti aldım. Fakat fps değerleri biraz düşük. Darboğaz olduğunu düşünüyorum fakat her oyunda düşük fps örnek:
Cs:Go'da Ultrada: 37 Fps, Maximum 27 FPS, Minimum Very Low:27 Fps, Minimum 30, Maximum çok düşük. Program kullanmam gerekiyor mu ? Afterburner kullanıyorum herhangi bir ayarı yükselteyim mi ? Bu arada İşlemcim Amd - A4 Kesin darboğaz ama cs go da ? Eski ekran kartım Gt420 ile bile lowda 60 fps'yi görüyordum ?

Son düzenleyen: Moderatör:
@thalnos Gtx 750 ti intelin quad core işlemcilerinde bile tam performansında anca çalışıyor. Ama size tavsiyem illa bir ekran kartı alacaksanız o işlemciye ya r7 240- r7 250 alın. Veya Gtx 950 nin ekstra güç profili istemeyen versiyonları çıktı onlardan alın. 1. söylediğim seçenek o işlemciye yetecek ekran kartı. 2. söylediğim seçenekse eğer 750 ti alacaksanız 950 ondan iyi ve çok daha iyi bir f/p ürünüdür. Bu kadar yüksek bir kart önerme sebebimse 750 de alsanız 950 de alsanız işlemci ileride yeterli gelmeyecektir. En azından sistemi yükseltmek isterseniz gtx 950 gibi sağlam bir kartınız olur elinizde. Ha ama yok ben sadece işlemcime göre beni idare edecek bir kart istiyorum derseniz de r7 250 yi geçmeyin. Boşa para olur.

@thalnos Gtx 750 ti intelin quad core işlemcilerinde bile tam performansında anca çalışıyor. Ama size tavsiyem illa bir ekran kartı alacaksanız o işlemciye ya r7 240- r7 250 alın. Veya Gtx 950 nin ekstra güç profili istemeyen versiyonları çıktı onlardan alın. 1. söylediğim seçenek o işlemciye yetecek ekran kartı. 2. söylediğim seçenekse eğer 750 ti alacaksanız 950 ondan iyi ve çok daha iyi bir f/p ürünüdür. Bu kadar yüksek bir kart önerme sebebimse 750 de alsanız 950 de alsanız işlemci ileride yeterli gelmeyecektir. En azından sistemi yükseltmek isterseniz gtx 950 gibi sağlam bir kartınız olur elinizde. Ha ama yok ben sadece işlemcime göre beni idare edecek bir kart istiyorum derseniz de r7 250 yi geçmeyin. Boşa para olur.
Ya kart elimde kalsın da garanti maranti gerek yok. Şimdi ben bios güncelleme işine girdim. Fakat güzel bir şekilde takıldı live uptade loading dedi durdu 4 saat felan. En sonunda kapadım allahtan geri açıldı. Bana adımları tek tek söyleyebilir misiniz?

Anakart modelim MsiA55M-E33 Vay arkadaş ya. Şu 2.Bilgisayardan çektiğim kadar başka neyden çektim bilmiyorum. BIOS güncellemesi de yapamıyorum Recep Abi Twitterdan cevap verene kadar :p M-Flash moduna geçmiyor benim anakart reyiz. Direk 4 soru soruyor Save Felan diye.

Anakart modelim MsiA55M-E33 Vay arkadaş ya. Şu 2.Bilgisayardan çektiğim kadar başka neyden çektim bilmiyorum. BIOS güncellemesi de yapamıyorum Recep Abi Twitterdan cevap verene kadar :p M-Flash moduna geçmiyor benim anakart reyiz. Direk 4 soru soruyor Save Felan diye.
Onu hallettim bu sefer de BIOS dosyası yok dedi. Google chrome'da bile sorunlar yaşıyordum. Attım formatı yeter dedim. Şimdi BIOS güncellemeyi de halledersem direk Lol yükleyeceğim bakacağım kaç FPS alıyorum. Çünkü mesela arada toplaşıp internet kafeye felan gideriz arkadaşlarla değişiklilk olsun diye. Orda benim kartın rakibi R7 260X 350 FPS alıyor Ultrada 1920X1080 Ekran kartları fırından ekmek gibi çıktığı için benimkide 350 Almalı demiyorum ama 70 Nerde 350 Nerde LOL'den bahsediyoruz birde.

Hortlatıyorum, ben pintilik yapıp 2.bilgisayarıma hala işlemci almadım :p Ve durum hala aynı ama artık daha kötü. 50 fps ile lol oynuyorum 2.bilgisayarımda şu an. Saçmalık yani anlayacağınız. Sorunu hala çözemedim 2 bilgisayarım var 2.yi oyun için çok kullanacak fırsatım var ama ben 1.siz oyun oynayamıyorum üzüyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı